Face incantații cu vracii

  • Italo Ferreira, nr. 2 în surfing-ul mondial, a dansat cu vracii aborigeni din Rottnest (Australia)
  • Incantațiile nu l-au ajutat să-l învingă pe conaționalul său, Gabriel Medina, în etapa de WSL

Italo Ferreira a dat o fugă în insula Rottnest, din arhipelagul Australiei, pentru cea mai recentă etapă a Campionatului Mondial de Surf. Și-a luat galeria cu el, normal, ca să-l încurajeze la meciul cu marele său rival, Gabriel Medina. Dar galeria nu e suficientă ca să-l facă din nou numărul 1 în surfing-ul mondial. Are nevoie și de niște incantații magice! Așa că s-a dus să se dea bine pe lângă băstinaștii din Rottnest, tribul de aborigeni numit Noongar. „Vreau să câștig etapa asta de Surf League! Faceți cumva să alunece Medina de pe placă și eu să fiu lipit de a mea!”, le-ar fi spus el vracilor Noongar. Și vracii au făcut o ceremonie frumoasă, cu foc de tabără, dansuri tribale, tot ce vrei! Cred că a făcut câteva mișcări și din dansul ploii, pentru că norii l-au ascultat și i-au adus valuri ca lumea la antrenament. Din păcate vrăjile nu l-au ajutat pe Italo să-l învingă pe conaționalul Medina, dar cred că și-a găsit animalul spiritual. S-a pozat cu adevărata vedetă a Rottnest-ului, quokka!

A făcut gașcă de „bikerițe”

  • Cele mai bune bicicliste de freeriding din lume au făcut spectacol în deșertul Utah, la Red Bull Formation

Dacă vrei să faci o ieșire cu fetele, dar te-ai săturat de același open bar cu mojito, strânge o gașcă de mountain biking!
Uite-le pe cele mai bune opt bicicliste de freeriding din lume la treabă în deșertul din Utah. Decorul este neiertător pentru amatori, dar profesioniștii știu cum să profite de tot ce le oferă natura. Fetele au fost harnice. N-au venit doar ca să se dea în spectacol. Au dat la lopată zile întregi, ca să-și facă circuitul perfect. Clar a meritat! Evenimentul Red Bull Formation a fost un spectacol de 5 stele și o mândrie pentru „bikerițele” din întreaga lume! Când ești înconjurat de elita freeriding-ului mondial, n-ai cum să nu te întreci în șmecherii! Fetele au arătat tot ce știu în Utah, dar cel mai mult ne-au demonstrat că cele mai faine momente ies când lucrăm în echipă!

Dau la țintă cu ce apucă

  • Berrettini a jucat niște schimburi neobișnuite cu prezentatorul unei emisiuni TV din Italia

Matteo Berrettini a ajuns numărul nouă ATP după ce a început sezonul de zgură în forță. A fost finalist în Madrid, acum trage tare și la Roland Garros, ca să profite de forma bună. Cu racheta pot să spun că se descurcă…dar este oare la fel de priceput cu paleta? După ce am văzut schimbul pe care l-a avut cu prezentatorul emisiunii „Una Pezza di Lundini” din Italia, pot să spun clar că da! Ba mai mult! Se descurcă și cu bâte, scaune, returnează mingea cu tot ce prinde! Parcă era desen animat! Unul dă cu paleta, altul cu racheta, și al treilea se apără cu chitara! Păi normal! Faci tot ce e omenește posibil ca să ții mingea în joc!

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Lucrează jocul de picioare

  • Gervonta Davis se va lupta pe 26 iunie cu Mario Barrios pentru centura WBA la semiușoară

Gervonta Davis este unul dintre cele mai mari staruri ale boxului mondial și muncește zi-lumină ca să fie ca mentorul său, Floyd Mayweather. Doar că este greu să ajungi campion nedisputat ca „Money”! Trebuie s-o ia treptat! Victorie cu victorie, centură cu centură! Că tot veni vorba de centuri, Gervonta a pus ochii pe titlul WBA la semiușoară, pentru care va boxa cu Mario Barrios pe 26 iunie. „Tancul”, cum îi spun fanii, este montat 100% în cantonament! Știe că Barrios e omul mai greu și lovește mai tare, dar când te antrenezi cu Mayweather, înveți că cel mai deștept câștigă. Cel mai deștept și cu pasul iute! A iertat câțiva saci de box și, în loc să-i lovească, îi sare ca să facă un joc de picioare stas!