În ciuda utilizări sale pe scară largă, originile scorțișoarei a fost secretul cel mai bine păstrat al comercianților arabi până la începutul secolului al XVI-lea.
În Egipt cu 2000 de ani î.H, a fost folosită ca agent de parfumare în timpul procesului de îmbălsămare și în practici religioase fiind menționată în Vechiul Testament ca ingredient de Ungere.
Dovezile spun cum comerciați arabi au adus condimentul în Europa unde  țeseau povești colorate pentru cumpărători lor despre cum obțineau condimentul de lux.
O astfel de poveste a fost relatată și de filozoful grec Herodot, care spunea că păsări enorme duceau bețele de scorțișoară la cuiburile lor , pe cele mai înalte vârfuri unde omul nu putea ajunge.
Pentru a face rost de scorțișoară oamenii puneau bucăți mari de carne la poalele munților pentru a ademeni pasărea să care carnea la cuib. Ei se așteptau ca prin greutatea acesteia cuiburile să cadă la pământ permițănd să culeagă bețele de scorțișoară depozitate în interior.
O altă legendă veche spune că proprietățile benefice și magice ale scorțisorei au fost primite de la pasăre Phoenix, care renaște din focul făcut din frunzele acestei plante.
Astăzi cu scorțișoara poți crea vibrații înalte spirituale, atrâgând energii pozitive în spațiul tău.
Este ideală pentru meditație mărind capacitatea psihică de a te conecta cu ființa interioară.
Cât despre efectele afrodiziace îți recomand o baie cu batoane de scorțișoară, miere și puțin zahăr, care va ajuta să crească dragostea și pasiunea în jurul tău.
Dacă vrei ca portofelul tău să fie mereu plin, nu ezita să pui un baton de scorțișoară în el. Iar pentru succesul în afaceri adaugă  un pic de condiment în ceai sau cafea. Asta va face imposibilul să devină realitate.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA