Se spune că așa cum îţi petreci prima zi din an aşa îţi vei petrece tot anul.Așa că m-am gândit să îți amintesc de câteva obiceiuri pentru a începe anul așa cum trebuie.

Trebuie să îți face o listă cu ce îți dorești să realizezi în anul care vine și să porți la tine lista în momentul trecerii dintre ani.

Un alt obicei din popor este acela de a mânca pește sau carne de gâscă în noaptea dintre ani. Dacă mânânci pește vei înota ca el prin toate provocările. Iar dacă mânânci carne de gâscă vei pluti peste probleme și vei înainta spre țelul tău așa cum face gâsca pe luciul apei. Evită carnea de pui pentru a nu-ți împrăștia norocul.Nu uita să porți argint sau aur pentru că acestea prevestesc bogăția, iar banii în buzunar nu ar trebui să lipsească ca să ai bani tot anul.Mai mult dacă îți pui o monedă în șampania pe care o ciocnești cu cei dragi, să fi sigur că te va urmări norocul și nu uita să bei șampania până la fund pentru ca toate dorințele să ți se îndeplinească.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

Sărută persona sub vâscul iubirii pentru ca drogostea voastră să fie nemuritoare iar o lenjerie intimă roșie iți va umple viața de pasiune.Și poate nu știai că atunci când Dumnezeu i-a dăruit Sfântului Vasile prima zi din an, acesta a luat un clopoțel pe care l-a legat de o crenguță de busuioc și s-a suit la ceruri pentru a-i ura lui Dumnezeu numai lucruri bune. Așa că lasă-te sorcovit în prima zi din an și primește urările colindătorilor pentru a avea vigoare și belșug. Tot de ziua Sfântului Vasile se zice că e bine să bei mult vin pentru că se crede că atât vin cât vei bea în acestă zi, atât sânge vei avea în obraz în timpul anului.Așa că fie că iți petreci începutul anului cu prietenii sau familia nu uita să zâmbești și să fi vesel pentru că dacă ești fericit așa vei fi tot anul.