Shaq, uriașul grațios

  • Shaquille O’Neal a trecut cu brio provocarea unui prieten și a ținut ritmul, pe role, într-o coregrafie de grup

Cred că Shaquille O’Neal are un „bucket list” secret, că prea face toate nebuniile pe Instagram! Nu refuză nicio provocare! Mai nou, Shaq și-a făcut o trupă de dans pe role! De ce? Fiindcă vrea să-i demonstreze lui Kyle Dutcher, bun prieten de-al său și roller skater profesionist, că este grațios și pe role, nu doar pe terenul de baschet! M-am distrat când l-am văzut pe marele Shaq pe role, însă, ce m-a făcut să râd și mai tare sunt comentariile fanilor! Ei nu înteleg cum de s-au găsit role pe măsura uriașului! Unul mai cârcotaș a zis că, de fapt, și-ar fi pus două plăci de skateboard în picioare!

Iute și la schimbat scutece

  • Usain Bolt a fost supus în timpul unui interviu la o probă de schimbat scutece viteză

Viața de părinte nu e chiar așa roz cum pare în filme! A recunoscut recent acest lucru și Usain Bolt într-un interviu cu Yendi Phillips! Pentru fostul atlet primele trei luni de la nașterea fetiței sale, Olympia, au fost o adevărată provocare! Nopți nerdormite, griji și emoții! Dar când vede zâmbetul fetiței sale, parcă totul se șterge cu buretele! Bolt a trecut cu brio la teorie, așa că Yendi a zis să-l testeze și la partea practică! L-a pus să schimbe scutecul contracronometru! Nu degeaba i se zice „fulgerul”: în 16 secunde a terminat toată treaba!

 Russ, îmi dai un autograf?

  • Russel Westbrook, de la Washington Wizards, i-a dat actorului Michael B. Jordan maioul său, semnat, după meci

Știu cum pot să fac rost de echipamentele jucătorilor mei preferați, cu autograf cu tot! Trebuie să mă împrietenesc cu ei, să merg la meciurile lor și…ar ajuta să fiu și celebră! Bine…sunt invidioasă pe Michael B. Jordan! Doar ce l-am văzut pe Russel Westbrook de la Washington Wizards cum i-a dat maioul său la finalul unui meci! Cu un asemenea exemplar la colecția de suveniruri, cred că lui B. Jordan o să-i meargă și mai bine de acum! O să-i poarte noroc actorului, sunt sigură! În maioul acesta, Russel a înscris 29 de puncte și a bifat un „triple double” în meciul cu Brooklyn Nets, pierdut, însă, de „vrăjitori” cu 106 la 113!

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Dansul victoriei

  • Joe Golding, antrenorul echipei Abilene Christian Wildcats, le-a arătat elevilor un dans de pe TikTok

Dacă aș fi avut un antrenor ca Joe Golding în liceu, probabil n-aș mai fi chiulit de la nici o oră de sport! Omul acesta e atât de cool, că la 45 de ani a învățat coregrafii de pe TikTok, numai să-i impresioneze pe elevii săi! Recent, a chemat în vestiar toată echipa de la Universitatea Creștină Abilene, unde predă de 10 ani, și le-a arătat băieților mișcările fresh de dans! Băieții au făcut un cerc mare în jurul lui și au încercat să țină ritmul! Proful poate să joace în remake-ul filmului Step Up! Ar fi ca Channing Tatum, doar că în loc de hip-hop el e specializat în dansuri virale!

Patinaj cu peisaj

  • Linden van Bemmel a patinat pe unul dintre canalele înghețate din Amesterdam și a postat clip-ul pe Instagram
  • Mark Tuitert, Elladj Baldé și Nam Nguyen îți arată în ce locuri superbe te poate duce pasiunea pentru patinaj

Cum au înghețat canalele din Amsterdam, Linden van Bemmel a zis că trebuie imediat să testeze unul dintre patinoarele în aer liber! S-a îmbrăcat cu hainele de competiție și s-a filmat în timp ce dansa în mijlocul orașului! Linden nu e singura care preferă să patineze cu peisaj! Mark Tuitert, Elladj Balde și Nam Nguyen le-au arătat fanilor de pe Instragram prin ce locuri superbe poate să te ducă pasiunea pentru dans! Fii curajos și, cel mai important, ușurel, ca să nu crape gheața la aterizare!