Face fitness cu bolovani

  • Senada Greca a improvizat un antrenament de picioare cu pietre în vacanța din Insulele Turks și Caicos

Fă rai din ce ai! Asta îi sfătuiește antrenoarea Senada Greca pe toți pasionații de fitness! Americanca mers în Insulele Turks și Caicos, în vacanță, și, ce să vezi, băștinașii de acolo n-aveau sală! Na belea! Dar uite că Senada este fată descurcăreață și a reușit să improvizeze ceva! A „pescuit” două pietre uriașe și a dat gata un super circuit de picioare! I-a plăcut atât de mult antrenamentul cu bolovani, că a mai băgat o porție și a doua zi! Dar a mai adăugat și niște benzi elastice pentru un strop de dificultate!

Face biatlon cu baschet și biliard

  • Deși petrece tot mai mult timp în studio în ultima vreme, Usain Bolt are energie pentru baschet și biliard

Retras, neretras, Usain Bolt n-are stare oricum! E ca bateria toată ziua! Petrece multe ore în studioul de înregistrări, dar nu se duce să ia patul în brațe după! Îi rămâne energie și pentru un meci de baschet! Așa e Bolt! Nu poate să refuze nicio provocare! A vrut să le arate prietenilor cum se face un slam dunk regulamentar! Doar că i-a ieșit mingea din „găleată”! Nici panoul ăla nu pare să țină prea bine, aproape că l-a dat cu „roțile” în sus pe Bolt! Nu merge la baschet? Poate iese la biliard! Acolo, fostul atlet e as. A marcat în toate buzunarele până la ultima bilă!

Lasă yoga pentru greutăți

  • Adam Levine, solistul Maroon 5, se bazează pe antrenamentele cu greutăți ca să fie în formă la nunta lui Gwen Stefani

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, s-a jurat că nu se va atinge niciodată de fiare! Dar o vorbă prăfuită spune că „De ce ți-e frică, nu scapi!” A lăsat yoga și s-a apucat de sală! Fandări, abdomene din atârnat, americanul le-a făcut pe toate fără să se plângă! Sigur se pregătește pentru nunta lui Gwen Stefani! Este cap de afiș și vrea să fie în formă maximă!

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP

Italo este omul provocărilor

  • Italo Ferreira acceptă orice provocare pe care i-o dă prietenul Alex Hayes, fie că e la dans sau la sală

Nu știu cum rezistă Italo Ferreira cu asemenea prieteni în jur! Îl pun mereu la încercare pe campionul mondial la surf! Duel cu mișcări de dans! Alex Hayes l-a provocat și brazilianul n-a putut spune nu! Noroc că Ferreira a avut mișcările la el și s-a descurcat de minune! A făcut repede un backflip și le-a închis gura tuturor! Apoi, Ferreira a trebuit să treacă de un alt challenge, de data aceasta în sala de forță! Brazilianul a primit de la Alex 10 repetări la presa înclinată! Pe lângă cele 100 de kilograme, Alex a mai adăugat puțină greutate pe aparat! S-a așezat în vârful presei și a admirat priveliște în timp ce Ferreira dădea gata seria!