Bun venit la Viata mea in fotbal, sportul căruia unii dintre noi îi dedicăm întreaga existență. Sportul care creează idoli și umple stadioane la refuz. Sportul care formează legende si amintiri pentru o viață. Îl am alături de mine pe unul dintre pilonii Craiovei Maxima, un simbol de dăruire și profesionalism, idol în Bănie. Aurel Țicleanu.

Naționala de fotbal a României este la două victorii de un binemeritat baraj de calificare la Campionatul Modnial de fotbal din Qatar de anul viitor. Peste mai puțin de două săptămâni, pe 11 noiembrie, urmează cel mai greu meci, cel de acasă cu Islanda.

Selecționerul Mirel Rădoi a aruncat bomba imediat după finalul meciului cu Armenia. A spus că nu va continua proiectul cu echipa națională și după meciul cu Liechtenstein. Invitat la emisiunea Viața mea în fotbal, Aurel Țicleanu, membru al Comisiei tehnice din cadrul FRF, dezamorsează însă bomba.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Nu știu dacă e o decizie. Eu cred că lucrurile au plecat de la o declarație. El a spus că i se încheie contractul la final de campanie. Dacă, cum speram sa se intample, ca lucrurile sa evolueze spre un baraj, continui aceasta colaborare până la ce ți-ai propus. Parerea mea e ca este normal sa mai aiba loc o discutie. Dar până una alta noi avem antrenor, avem antrenor bun, echipa nationala creste”, a afirmat Aurel Țicleanu, membru Comisia Tehnică din FRF.

Despre povestea incredibilă care a făcut ca însuși Aurel Țicleanu să se nască, dar și cum a ajuns să fie îmbrățișat și respectat de însuși Maradona, afli dacă urmărești emisiunea integral pe alephnews.ro și mediafax.ro.