Zac și Dylan Efron au sărbătorit Ziua Fraților cu bungee jumping în Australia

Duo Efron sare în Tasmania

  • Zac Efron și fratele său, Dylan, au sărbătorit Ziua Fraților cu un salt cu coarda în Hobart (Tasmania)
  • Cei doi au mers la bungee jumping în timpul filmărilor pentru sezonul 2 al serialului Down to Earth

Când e frate lângă frate, se dă lumea la o parte! Mai ales când vin Zac și Dylan Efron în vizită! Cei doi au sărbătorit Ziua Fraților cu bungee jumping în Australia! Zac și Dylan au sărit împreună cu capul în jos și cu abdomenul la vedere, ca să dea fanele în butonul de like cum dau pariorii în păcănele în ziua de salariu. Și chiar dacă nu i-ai cunoaște pe băieții aceștia, tot ți-ai da seama că sunt frați! Seamănă atât de bine, că dacă-l auzi pe unul că strigă, nici nu-ți dai seama care a fost! Mai contează? Pătrățelel sunt de bază, cum zice și Jessica Alba în comentariul de la postarea lui Zac! Frații Efron au fost ocupați cu filmările pentru sezonul al doilea al serialului Down to Earth și au dat din întâmplare peste platforma de bungee jumping la Muzeul de Artă din Hobart. Eu unul de abia aștept să apară noile episoade, să văd ce nebunii au mai făcut Zac și Dylan în Tasmania!

Bolt merge la colindat

  • Usain Bolt a promovat piesa „Lock Down”, a prietenului său Cham, pe străzile din Jamaica
  • Bolt a scos lumea la dans în stradă cu un sistem audio mobil

Usain Bolt scoate lumea în stradă la dans!

„Fulgerul” Bolt s-a plimbat cu boxa după el pe străzile din Jamaica ca să le dea tuturor puțin din vibe-ul lui pozitiv și să-i scoată la aer, că prea au stat numai cu capul la cutie în ultimul an! De ce s-a apucat Bolt să meargă la colindat cu tonomatul pe patru roți? Fostul sprinter a promovat piesa „Lock Down” a prietenului său, cântărețul Cham! Știi că Bolt nu poate să trăiască fără muzică și stă mai mult în studio decât pe pista de alergare la pensie. Acum este și mare producător și l-a ajutat pe Cham să facă hitul perfect care să scoată lumea la dans în stradă. Un pic de reggae, un pic de dancehall, ceva care să te facă să uiți de pandemie! Mie îmi sună bine!

Stairway to Heaven

  • Connor Sailes a parcurs traseul Donnerkogel la 700m deasupra prăpastiei, pe o scară lungă de 43m
  • Traseul oferă o priveliște superbă a Alpilor Austrieci în apropierea stațiunii montane Salzburg

Când ascult piesa „Stairway to Heaven”, a celor de la Led Zeppelin, mă gândesc ce simplu ar fi să existe o scară care să te ducă spre cel mai frumos loc în care n-ai fost niciodată!

Și uite că există! Și nu, nu e simplu deloc să urci către Rai! Păi așa ar putea oricine să sară gardul în Grădina lui Dumnezeu! Am dat din întâmplare peste clipul lui Connor Sailes, filmat în apropierea stațiunii Salzburg din Austria. Connor a urcat pe faimoasa scară „Stairway to Heaven”, la 700 de metri deasupra prăpastiei! Scara are doar 43 de metri, dar dacă arunci o privire în jos, s-ar putea să ți se pară de 43 de kilometri! Dar premiul face totul să merite! Parcă savurezi și mai tare priveliștea Alpilor când termini de urcat și îți tremură telescoapele de emoție!

Luptă pentru șanse egale

  • Pogba, Sancho, Felix și alte mari talente ale Europei promovează campania UEFA „Equal Game”
  • „Equal Game” vrea să încurajeze sportul să ofere șanse egale pentru toți jucătorii

Noi suntem cei care pot face o schimbare și noi suntem cei care pot lupta cu discriminarea dacă lucrăm în echipă!

Acesta este mesajul noii campanii UEFA, care adună cei mai talentați tineri jucători din Europa! Paul Pogba, Jadon Sancho, Joao Felix și mulți alții vor ca noile generații să lupte pentru drepturile lor, ca să primească șanse egale în fotbal. Inițiativa „Equal Game” vine la un an după moartea lui George Floyd, victima unui polițist din Minneapolis. Un an plin de proteste, inclusiv în fotbal. Am văzut că sloganul Black Lives Matter a fost foarte folosit în marile campionate de pe continent, mai ales la finalul sezonul trecut. EURO 2020 va fi ocazia perfectă pentru ca Pogba și compania să se facă și mai bine văzuți și auziți!

Boxul devine eSport

  • eSports Boxing Club promite cel puțin 65 de boxeri cunoscuți cu care vei putea lupta pe console și PC
  • Ali, Canelo și frații Klitschko se numără printre luptătorii care vor fi disponibili în joc

Dacă te-ai săturat de butonat la nesfârșit Mortal Kombat și ești mare fan al fighterelor și mai ales al boxului, jocul acesta va fi perfect pentru tine!

Cei de la Steel City Interactive ne-au dat o mostră din eSports Boxing Club, proiectul care promite să aducă împreună, în ring, cei mai mari boxeri din istorie! Poate ești curios să afli ce-ar fi ieșit dacă Muhammad Ali s-ar fi luptat cu Arturo Gatti, de exemplu. Sau ce-ar fi fost dacă frații Klitschko s-ar fi înfruntat în ring, deși le-au promis mamei lor că nu vor face asta niciodată! Cap de afiș este, normal, omul momentului în boxul mondial: Saul Canelo Alvarez! Campionul WBA, WBC și WBO la categoria mijlocie va apărea pentru prima dată într-un joc video! E bijuteria coroanei! eSports Boxing Club aterizează anul acesta și cine știe? Canelo mai câștigă și centura IBF și jocul s-ar putea să aibă pe copertă primul mexican campion nedisputat!