Zâmbește, Zlatan!

Zlatan Ibrahimovic apare în cea mai nouă campanie DSQUARED2, alături de Naomi Campbell.

Dacă nu i-a mers lui Zlatan așa de bine în campionat, compensează cu modelling-ul! Cum îi pune cineva camera în față, suedezul intră în personaj! A pozat pentru noua campanie a celor de la DSQUARED2! Mai rar s-o eclipseze cineva pe Naomi Campbell, dar așa e Zlatan! Competitiv în orice ar face.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

After-Aussie Party

Îmbrăcată într-o bluză cu echipa ei preferată, Lakers, Osaka s-a filmat cu trofeul Australian Open în brațe. Djokovic a dat un autograf pe adidașii norocoși și i-a făcut cadou fanilor australieni

Cred că Naomi Osaka și Novak Djokovic sunt cei mai fericiți oameni din lume în momentul acesta!

Osaka a lustruit bine trofeul și s-a filmat cu el din toate unghiurile! Cred că a dormit cu el cum dormea cu ursulețul de pluș când era mică. Ai zice că e primul ei trofeu, dar, la doar 23 de ani, Osaka are deja 4 Grand Slam-uri în vitrină!

Novak Djokovic a butonat ceva telefonul după meci! Sârbul le-a mulțumit pe pagina sa de Instagram tuturor celor care l-au felicitat! Nu cred că a ratat pe cineva! Cum a ieșit din teren, a dat un autograf pe adidașii norocoși și i-a făcut cadou fanilor!

Băiatu’ lu’ tata

Aidan, fiul lui Dana White, practică, printre altele, box, fotbal american și snowboarding. Deocamdată, băiatul fondatorului UFC nu s-a încumetat să încerce artele marțiale mixte

Așchia nu sare departe de trunchi! Însă, dacă te uiți la Aidan, fiul lui Dana White, îl știi…președintele UFC, cel care se ocupă de luptele cu fete și băieți periculoși în cușcă, ai să vezi că puștiul e pasionat de mai multe sporturi, dar nu și de MMA! Aidan joacă fotbal american, a intrat și în ring de câteva ori, dar la box. De cușcă s-a ferit! Îi fac cu ochiul sporturile extreme! Recent i-a arătat tatălui său cât de bine controlează snowboard-ul pe pârtie!

Slam goal

Siakam a încercat să-i surprindă pe colegii de la Toronto cu un slam dunk spectaculos în pauza unui meci. Schema nu i-a ieșit, dar le-a arătat că se pricepe la fotbal cu câteva duble și un coș marcat cu piciorul.

Baschetbalistul Pascal Siakam, de la Toronto Raptors, a zis să-și lase colegii cu gura căscată în pauza meciului din NBA cu Milwaukee Bucks! Siakam a vrut să facă un dunk, dar mai ca la fotbal! Schema n-a ieșit cum a vrut el! Mingea trebuia să lovească panoul, dar intrat direct în coș! A doua zi, Anthony Edwards, de la Minnesota Timberwolves, i-a arătat cum se face un dunk pe bune! Zici că a plecat ca din tun! Clar un candidat la dunk-ul sezonului!