Azi, InSecuritate. Invitată Tova Ben Nun Cherbis, președinte și fondator al Complexului Educațional Laude-Reut, de la ora 22.55, pe Aleph News

Bogdan Nicolae și invitata sa, Tova Ben Nun Cherbis, președintele și fondatorulComplexului Educațional Laude-Reut,discută despre realizările și planurile de viitor ale acestei instituții private de învățământ din București. Complexul Educațional Laude-Reut împlinește 25 de existență și, odată cu începerea anului școlar, Tova Ben Nun Cherbis dezvăluie care sunt noutățile pentru cei care studiază sau vor să studieze aici.

Cum s-a născut Complexul Educațional Laude-Reut? Cum a fost drumul până la succesul de astăzi? Ce programe și oportunități oferă elevilor săi? Care sunt poveștile sale de succes? Cum arată noua generație Laude-Reut, de la elevi, profesori, colaboratori? Ce noutăți aduce noul anul școlar?

Dacă vrei să afli răspunsul la aceste întrebări, dar și alte informații interesante, nu rata emisiunea InSecuritate, sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 22.55, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!