• 20 de persoane au câștigat o premiul cel mare la loteria națională din Africa de Sud.
  • Numerele extrase la loteria PowerBall de marți au fost 5, 6, 7, 8, 9, iar PowerBall a fost 10.

O secvență neobișnuită de numere extrase în loteria națională din Africa de Sud a generat acuzații de fraudă după ce 20 de persoane au câștigat o premiul cel mare, relatează BBC.

Numerele extrase la loteria PowerBall de marți au fost 5, 6, 7, 8, 9, iar PowerBall a fost 10. Organizatorii spun că secvența este adesea jucată, dar au apărut acuzații de înșelătorie și o anchetă este în curs.

Este extrem de rar ca mai mulți câștigători să împartă premiul cel mare.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
NE IA A.I.-UL JOBUL?
TU CREZI ÎN MANIFESTARE?
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?

Organizatorii au anunțat că 20 de persoane au achiziționat un bilet câștigător și au câștigat câte 370.000 de dolari fiecare. Alți 79 de jucători au câștigat câte 400 de dolari fiecare pentru că au jucat secvența de la 5 la 9, dar au ratat PowerBall.

Extragerea, fără precedent

Șansele de a câștiga la loteria PowerBall din Africa de Sud sunt una din 42.375.200.

Șansele extragerii numerelor văzute la evenimentul de marți sunt aceleași ca ale oricărei alte combinații. Competițiile care au ca rezultat câștigători multipli sunt rare, dar acest lucru poate avea legătură cu această secvență specială.

Autoritatea de reglementare a competiției, Comisia Națională a Loteriilor din Africa de Sud (NLC), a declarat că va investiga extragerea, pe care a numit-o fără precedent.