• Agenția antidrog din Nigeria a anunțat confiscarea a 21,9 kilograme de cocaină
  • Drogurile au fost ascunse în două valize
  • Acestea au fost descoperite după sosirea unui zbor
  • Valizele nu au fost revendicate

Agenția antidrog din Nigeria a anunțat confiscarea a 21,9 kilograme de cocaină de pe aeroportul internațional din capitala țării, relatează Xinhua.

Drogurile au fost ascunse în două valize. Două valize neînsoțite și nerevendicate au fost descoperite după sosirea unui zbor al companiei aeriene etiopiene în Abuja din Addis Abeba.

Comandantul aeroportului NDLEA, Kabir Tsakuwa, a declarat că agenții, în timpul liberului zbor, au devenit suspicioși la observarea că cele două serviete au fost abandonate pe banda rulantă, fără ca vreunul dintre pasageri să le pretindă.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Prima valiză nerevendicată a fost percheziționată și găsită cu trei pături, din care două conțineau pachete de nailon transparent care adăposteau substanțe albicioase suspectate a fi droguri de mare risc”, a spus Kabir Tsakuwa.

A doua valiză nerevendicată conținea 22 de cămăși, iar un pachet de droguri era ascuns în fiecare dintre ele și acoperit cu o hârtie albastră de carbon care conținea nailon transparent. Substanța a fost testată pe teren și s-a dovedit că este cocaină. Autoritățile încearcă acum să-i găsească pe posesorii valizelor.