22 de migranți din Pakistan și Afganistan, prinși când treceau ilegal granița în Ungaria

22 de migranți din Pakistan și Afganistan, prinși când treceau ilegal granița în Ungaria Foto: Poliția de Frontieră
  • 22 migranți din Pakistan și Afganistan au fost prinși când treceau granița în Ungaria.
  • Migranții erau ascunși în mașină de marfă sau treceau granița ilegal.
  • La Punctul de Trecere de la Frontiera Nădlac II, alți 14 cetățeni au fost prinși.

Un număr de 22 migranți din Pakistan și Afganistan au fost prinși când încercau să treacă ilegal granița în Ungaria. Aceștia erau ascunși într-o mașină de marfă și pe jos.

Asemenea acțiuni au avut loc și la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II. Polițiștii au găsit acolo 14 cetățeni din Pakistan și Afganistan care voiau să treacă ilegal granița, ascunși în compartimente care erau destinate mărfurilor.

„Acțiuni asemănătoare au avut loc și la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, unde polițiștii de frontieră au efectuat controlul amănunțit pentru două automarfare conduse de șoferi români ce transportau profile metalice și componente auto pentru diferite societăți comerciale din Slovacia și Italia. În urma efectuării controlului, colegii noștri au descoperit în total, în compartimentele destinate mărfurilor, paisprezece cetățeni străini. În cadrul verificărilor s-a stabilit că sunt cetățeni din Pakistan și Afganistan, solicitanți de azil în țara noastră”, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.