• Frații Tate se află în prezent în arest pentru 30 de zile în România, în timp ce poliția investighează acuzațiile de viol și trafic de persoane, pe care ambii bărbați le neagă.
  • Într-un videoclip postat online, Andrew Tate pare să îi instruiască pe alții cum să abordeze femeile pe rețelele de socializare.

Daria Gușă avea 16 ani și era încă la școală, când spune că a primit un mesaj privat pe Instagram de la Andrew Tate, un influencer cu aproape 20 de ani mai în vârstă decât ea. Scria doar fată româncă și a pus niște emoji”, a spus Daria. Am fost confuză pentru că aveam doar 200 de urmăritori și era un cont privat”.

Ea este una dintre cele două adolescente care au descris pentru BBC modul în care Andrew Tate și fratele său Tristan le-au abordat online, aparent folosind o formulă standard. Era evident că eram fete de liceu”, a spus Daria. Aveam liceul nostru în biografia noastră și toate celelalte. Cred că el încerca doar să găsească fete cât mai inocente sau naive, după părerea mea.” Ea a arătat o captură de ecran a mesajului, la care nu a răspuns niciodată. Dar ea spune că unii dintre prietenii ei au făcut-o.

Daria, care acum este la universitate în Marea Britanie, este fiica unui politician român proeminent. Într-un videoclip postat online, Andrew Tate pare să îi instruiască pe alții cum să abordeze femeile pe rețelele de socializare.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Cine este Andrew Tate?

Din experiența mea, ceea ce stârnește intriga [și] le inspiră să răspundă [este]… să le întreb unde sunt”, spune el în înregistrare. Uneori, [pentru] intrigă, pun la sfârșit un emoji complet inutil: niște cireșe, o portocală sau o căpșună.”

De când și-a împărtășit experiențele, Daria spune că mulți bărbați tineri au acuzat-o că minte. Chiar și băieți pe care îi cunoșteam din liceu mă fac mincinoasă pentru că am spus că am primit odată un mesaj de la Andrew Tate”, mi-a spus ea. Dar [ei] nu găsesc nimic ciudat în legătură cu toate celelalte acuzații”.
Ea spune că mulți bărbați de vârsta ei îl idolatrizează pe Andrew Tate, care are 36 de ani.

Aceasta este o mare problemă”, mi-a spus ea, pentru că nu ne putem trezi peste 20 de ani cu două milioane de Andrew Tate”. În publicitatea pentru cursurile sale online, în manipularea și exploatarea femeilor, Andrew Tate a spus Am condus un studio de web-cam timp de peste un deceniu… Peste 50% dintre angajații mei erau de fapt prietenele mele de atunci și, dintre toate prietenele mele, NICIUNA nu lucra în industria de divertisment pentru adulți înainte de a mă cunoaște.”

El își descrie meseria ca fiind să întâlnesc o fată, să merg la câteva întâlniri, să mă culc cu ea… să o fac să se îndrăgostească de mine, până la punctul în care ar face tot ce îi spun”, continuă publicitatea, și apoi să o aduc pe web-cam pentru a ne îmbogăți împreună”. El a declarat anterior că nu s-ar întâlni niciodată cu o femeie de peste 25 de ani.

Victima lui Tate

Gabriela (nume fictiv) avea 17 ani când a fost contactată pe rețelele de socializare de fratele lui Andrew Tate, Tristan – deși ulterior a pretins că are 19 ani. Ea a cerut celor de la BBC să i se spună Gabriela pentru a-și ascunde identitatea. Fata a arătat mesajul său inițial, care spunea: Ești frumoasă”.

Știam că folosea aceeași abordare cu alte fete”, a spus ea. Întotdeauna începe conversația cu exact aceeași replică: Ești frumoasă.”

Gabriela a spus că o prietenă de-a ei a primit exact același mesaj de deschidere de la Tristan Tate. În videoclipul său online, Andrew Tate spune că fraza ești frumoasă” nu este rea ca deschidere și continuă să prezinte ceea ce el descrie ca fiind un exemplu perfect” de conversație.

După ce stabilește unde se află femeia, Tate îi sfătuiește pe bărbați să întrebe: De ce nu te văd niciodată? Unde te ascunzi?”

99% dintre ele spun [că] nu se ascund”, spune el în înregistrare. Este exact ceea ce pare să se fi întâmplat în schimbul de replici cu Gabriela.

Capturi de ecran din ceea ce se presupune a fi conversația ei cu Tristan Tate arată că următorul mesaj al acestuia este exact așa cum îl descrie Andrew: Simt că te-am mai văzut pe undeva prin oraș. Este posibil? Unde te-ai ascuns?”

Este posibil”, răspunde Gabriela. Nu m-am ascuns”. Gabriela spune că a invitat-o să iasă cu mașina lui și la o petrecere, deși ea a refuzat. Capturi de ecran ale schimbului lor de mesaje indică faptul că conversația s-a încheiat brusc după ce ea a postat un videoclip despre el pe rețelele de socializare. Oamenii importanți nu vor dori niciodată să îți scrie dacă te văd că faci astfel de lucruri. Doar un avertisment prietenesc”, se arată într-unul dintre ultimele sale mesaje.