• Romprest: „Facturile au fost plătite de primărie doar în proporție de 10%
  • Calea Victoriei, bulevardele Magheru și Lascăr Catargiu precum și alte zone au început să fie curățate
  • Oficialii Romprest spun că se vor opri din prestarea serviciilor dacă facturile nu sunt achitate
  • Avocatul Adrian Cuculis: „Probabil că doamna Clotilde nu cunoaște legea”

Conflictul dintre Primăria Sectorului 1 și compania de salubritate Romprest pare că nu se apropie de final. Deși firma a început să adune gunoiul de pe străzile din Sectorul 1, reprezentantul Romprest susține că povestea se va repeta dacă nu vor primi banii datorați. Clotilde Armand amenință că va da compania în judecată pentru șantaj. Avocatul Adrian Cuculis a explicat ce pot face părțile implicate din punct de vedere legal.

„Doamna Clotilde nu răspunde nimănui, i-am adresat și eu mai multe întrebări și exact aceeași este atitudinea: nu răspundem, nu ne interesează. Probabil că nu cunoaște legea. (…) Pot fi suspendate în anumite cazuri serviciile de utilitate publică, însă nu în situația asta. În condițiile în care există o sentință definitivă și ea nu este pusă în executare de către primărie, pot fi suspendate serviciile de utilitate publică. (…) Adevărul este undeva la mijloc”, a spus Adrian Cuculis la Aleph News.

Avocatul a spus cum s-ar fi putut încheia conflictul mai repede și mai ușor.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

„Mai degrabă merge pe ideea suspendării serviciilor pe care ei le prestau. Nu este prima dată când s-a întâmplat lucrul acesta. Singurul lucru corect pe care l-a spus primarul Sectorului 1 este acela că are posibilitatea să ceară retragerea autorizației și respectiv licenței companiei Romprest. Nu are dreptate și nu se poate depune plângere pentru șantaj, nu există șantaj acolo”, a explicat Adrian Cuculis.