„Afacere” made in Ro: Un bucureștean a furat 20 de trotinete electrice de pe stradă, le-a vopsit și apoi le-a vândut – VIDEO

  • Cele 20 de trotinete electrice valorează 40.000 de lei
  • Hoțul le-a vopsit și le-a vândut sau închiriat
  • Bărbatul va fi cercetat pentru furt calificat

Un bucureștean de 36 de ani credea că a dat „lovitura în afaceri”. A furat trotinete electrice de pe stradă, le-a dezactivat GPS-ul și mai apoi le-a vândut sau le-a închiriat, după ce le-a vopsit.

„Strategia” de business nu a durat mult, însă, pentru că oamenii legii au intrat pe fir și au reușit să recupereze, până acum 10 trotinete.

Poliția a fost pusă în alertă chiar de reprezentantul firmei care deținea trotinetele.

„Polițiștii au demarat investigațiile și în scurt timp au reușit recuperarea a 10 trotinete electrice. Din cercetări a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat de 36 de ani, din București, ar fi sustras trotinetele, parte din ele comercializându-le, iar altele, după ce le-a adus modificări (vopsire), le-ar fi închiriat în regim propriu”, a anunțat Poliția Capitalei.

Oamenii legii au făcut o percheziție acasă la bucureștean și au găsit 10 trotinete electrice.

Cercetările sunt continuate de Secția 23 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Toate cele 20 de trotinete electrice, în valoare de 40.000 de lei urmează a fi predate persoanei vătămate”, potrivit Poliției București.