• Un al doilea bărbat, care ar fi fost torturat de polițiștii bucureșteni anul trecut, a fost găsit mort
  • Toamna trecută, cele două victime au fost duse pe un câmp de lângă București și torturați de polițiști, după ce aceștia le-au atras atenția agenților că nu poartă mască
  • Primul bărbat a decedat în urmă cu 3 săptămâni

Al doilea dintre cei doi bărbați torturați și umiliți de polițiștii bucureșteni de la Secția 16 a decedat, relatează Știrile ProTV. Toamna trecută, cele două victime au fost duse pe un câmp de lângă București și torturați de polițiști, după ce aceștia le-au atras atenția agenților că nu poartă mască.

Primul bărbat a decedat în urmă cu 3 săptămâni, din cauze naturale, însă moartea celei de-a doua victime, în vârstă de 39 de ani, este considerată suspectă.

Tribunalul București a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar autopsia bărbatului urmează să fie efectuată pentru a se stabili cauza decesului.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Surse juridice susțin că moartea celor două victime nu periclitează ancheta, având în vedere că suspecții ar fi recunoscut faptele. Nouă polițiști au fost inculpați în dosar, printre care și un lider de sindicat. Trei dintre aceștia se află în arest la domiciliu, iar ceilalți sunt sub control judiciar.