• Procurorii au inceput prelevarea probelor de la locul tragediei, precum si perchezitii la domiciliile proprietarilor statiei GPL din Crevedia.
  • Ionuț Doldurea, fiul primarului din Caracal, și partenerul său, Cosmin Stângă, nu au fost încă audiați.
  • România are 12 pacienți răniți în timpul exploziilor care au fost externați. Restul pacienților sunt internați la spitale din capitală sau în străinătate.

Cazul Crevedia prinde amploare, iar noi informații apar din clipă în clipă. Procurorii au început prelevarea probelor de la locul tragediei, precum si perchezitii la domiciliile proprietarilor statiei GPL din Crevedia. La această oră, traficul este blocat în zonă.

Șefii ISU au fost în ședință pentru a stabili protoculul pentru controalele la stațiile GPL din țară. De asemenea, au fost făcute percheziții la domiciliile proprietarilor stației GPL din Crevedia, de unde au fost ridicate documente.

Ionuț Doldurea, fiul primarului din Caracal, și partenerul său, Cosmin Stângă, nu au fost încă audiați. Procurorul general spune că instrumentează infracțiunea de distrugere din culpă, având ca urmare dezastrul produs.

Recomandări

DNA ANCHETEAZĂ FOȘTII SEFI SRI
VLAD PASCU, ADUS PENTRU PRIMA OARĂ ÎN INSTANȚĂ
BRAȘOVUL SE VREA VERDE
MACRON AJUNGE ÎN NOUA CALEDONIE
PALESTINA, STAT INDEPENDENT
PREȘEDINTELE KENYEI, VIZITĂ ISTORICĂ ÎN SUA

La momentul actual, România are 12 pacienți răniți în timpul exploziilor care au fost externați. Alți trei sunt în stare critică, intubați și ventilați mecanic, potrivit raportului Ministerului Sănătății.
29 de pacienți sunt în stare medie sau ușoară. Astfel, 16 pacienți sunt la Spitalul Clinic de Urgență București, opt la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar Arseni” București, trei la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri București și câte unul la Spitalul Universitar de Urgență București și la Spitalul Universitar de Urgență Elias București.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat duminică la Crevedia că în următoarea perioadă vor fi dispuse controale la toate staţiile de carburanţi şi GPL din ţară iar în cazul în care vor fi constatate neconformităţi de natură a pune în pericol vieţi omeneşti, unităţile respective vor fi închise.