• Un polițist din Vaslui este cercetat de superiori după ce în mediul on-line au apărut fotografii cu el îmbrăcat în lenjerie de damă și cu un morcov în zona intimă.
  • Polițistul este cercetat pentru comportament necorespunzător în societate.

Conducerea IPJ Vaslui face anchetă după ce în mediul on-line au apărut fotografii cu un polițist îmbrăcat în lenjerie de damă și cu un morcov în zona intimă.

Un polițist din Vaslui este cercetat de superiori după ce în mediul on-line au apărut fotografii cu el îmbrăcat în lenjerie de damă și cu un morcov în zonele intime. Polițistul este cercetat pentru comportament necorespunzător în societate.

„În urma imaginilor apărute în mediul online, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern. Față de agentul de poliție, a fost dispusă declanșarea cercetării prealabile, pentru comportament necorespunzător în societate, abatere prevăzută de Statutul Polițistului. Precizăm că polițiștii sunt evaluați psihologic la anumite intervale de timp, în funcție de specificul structurii în care aceștia își desfășoară activitatea”, au explicat reprezentanții IPJ Vaslui, la solicitarea Mediafax.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
UPT SCHIMBĂ EDUCAȚIA PRIN TEHNOLOGIE

Ancheta Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui va mai stabili și cum au ajuns fotografiile în mediul on-line.