• Andrew Tate, care a fost arestat sub acuzația de trafic de persoane, viol și constituire a unui grup de crimă organizată, ar fi fost vizitat în închisoare de un bărbat misterios cu imunitate diplomatică”.
  • El a fost arestat pe 29 decembrie la proprietatea sa din suburbia Bucureștiului.
  • Procurorii spun că Tate, împreună cu alți trei suspecți, pare să fi creat un grup de crimă organizată cu scopul de a recruta, găzdui și exploata femei.”

Controversatul influencer de pe rețelele de socializare Andrew Tate, care a fost arestat sub acuzația de trafic de persoane, viol și constituire a unui grup de crimă organizată, ar fi fost vizitat în închisoare de un „bărbat misterios cu imunitate diplomatică”, joi seara târziu.

Tate, care, împreună cu fratele său Tristan, este deținut în Închisoarea Centrală a Poliției Capitalei din capitala României, București, a discutat mult timp în timpul nopții cu un reprezentant al unei ambasade fără nume. Fostul kickboxer și luptător de MMA născut în SUA este în prezent cetățean britanic. El s-a descris în trecut ca fiind absolut sexist” și absolut misogin” și a fost interzis de pe platformele de socializare pentru discursul său de ură misogin și josnic.

Tate, în vârstă de 36 de ani, se află în spatele unei afaceri cu webcam-uri, pe care a recunoscut cu bucurie că a fost o înșelătorie totală”, în care a angajat zeci de modele tinere și atractive pentru a spune online povești triste” convingătoare unor bărbați disperați. El a fost arestat pe 29 decembrie la proprietatea sa din suburbia Bucureștiului.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Procurorii spun că Tate, împreună cu alți trei suspecți, pare să fi creat un grup de crimă organizată cu scopul de a recruta, găzdui și exploata femei, obligându-le să creeze conținut pornografic destinat a fi văzut pe site-uri specializate, contra cost”. Se așteaptă ca soții Tate și cei doi co-inculpați să fie reținuți pentru cel puțin 30 de zile, a declarat un purtător de cuvânt al procuraturii române.

Un purtător de cuvânt al celor doi frați a declarat reporterilor: Andrew și Tristan Tate au cel mai mare respect pentru autoritățile române și vor asista și ajuta întotdeauna în orice mod posibil”. Un alt reprezentant al lui Tate a susținut că acuzațiile de trafic de persoane sunt o farsă orchestrată pusă la cale de Matrix” – o referire la credințele lui Tate în teoria conspirației. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă să stea mai mulți ani după gratii.