• Andrew Tate a afirmat că închisoarea în care este deținut este un „adăpost pentru animale”, unde deținuții se luptă cu gardienii doar pentru distracție.
  • În ultima sa corespondență, Tate s-a plâns de realitățile vieții în închisoare.
  • Bărbații neagă toate acuzațiile care li se aduc.

Andrew Tate a afirmat că închisoarea în care este deținut este un „adăpost pentru animale”, unde deținuții se luptă cu gardieni doar pentru distracție.

Tate, care se află în închisoare de peste 50 de zile ca parte a unei acțiuni a poliției române, a reușit totuși să transmită mesajul său din celulă. În vârstă de 36 de ani, el a fost arestat alături de fratele său, Tristan, în legătură cu ancheta poliției privind crima organizată, inclusiv traficul de persoane și violul. Toate acuzațiile au fost negate de frați.

Deși se află în spatele gratiilor din 29 decembrie, fostul kickboxer ar fi trimis mesaje prin e-mail către abonații săi. În ultima sa corespondență, Tate s-a plâns de realitățile vieții în închisoare.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

El a spus: „În închisoare, unde distracțiile sunt atât de limitate, emoțiile devin distracția preferată de cei mai mulți. Deținuților le place să simtă furie. Am văzut oameni care se bat cu gardienii pentru pură distracție. Bărbații se ceartă cu o furie crâncenă din cauza pronunției unui nume. Este o casă de animale.”

Aceasta nu este prima dată când Tate se plânge de viața dinăuntru, deoarece în trecut a spus că „singurii săi prieteni pe timp de noapte” au fost păduchii și gândacii. Pe lângă cei doi frați, două femei au fost arestate alături de ei în cadrul reținerii efectuate de procurorii români de combatere a crimei organizate.

Printre acuzațiile aduse împotriva lor se numără afirmații potrivit cărora ar fi încurajat femeile să vină la vila lor de la periferia capitalei române București, după ce frații ar fi mințit spunând că sunt îndrăgostiți de ele.

De asemenea, se presupune că, odată ajunse acolo, femeile filmau videoclipuri pornografice în fața camerelor web. Anchetatorii români susțin că acestea ar fi fost ținute în arest la domiciliu 24 de ore din 24, 7 zile din 7. De asemenea, procurorii susțin că, în luna martie a anului trecut, unul dintre frați ar fi violat o femeie. Bărbații neagă toate acuzațiile care li se aduc.