• Cei 8 elevi care se jucau pe terenul de sport al școlii au fost amendați cu câte 250 lei
  • Elevii au vârste cuprinse între 14 și 16 ani
  • Marcel Vela a trimis Corpul de Control la Constanța

A trecut o săptămână și Corpul de Control al Internelor încă face verificări la Constanța. Marcel Vela a trimis inspecție, după ce 8 elevi au fost săltați și duși la secție pentru că se jucau pe terenul de sport al școlii.

Cazul a stârnit furia elevilor și părinților din toată țara. Surse din Minister au precizat că verificările ar putea dura cel puțin 3 săptămâni.

Silviu Morcan, președinte Consiliul Elevilor Constanța: „Solicităm administrației locale să asigure o bază sportivă sau măcar să redeschidă terenurile de sport, astfel încât elevii să beneficieze de ele și în afara programului de curs și solicităm MAI să urgenteze inspecția făcută de corpul de control în Constanța.”

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Până atunci, este liniște. Însă doar din partea poliției.Asociația pentru drepturile omului APADOR-CH cere demiteri, dar și instruire pentru ofițeri.
Și președintele Consiliului Elevilor cere urgentarea verificărilor.

APADOR-CH cere echipei de control a IGPR: „Să înlăture din orice funcţie de comandă pe şeful echipei de poliţişti, întrucât este evident că nu deţine calităţile necesare exercitării unei funcţii de comandă.”