• Doi oameni au fost uciși și cel puțin 20 au fost răniți în urma unor împușcături în SUA
  • Atacul a avut loc în faţa unei săli de concerte din Miami, Florida
  • Polițist: Aceștia sunt ucigași cu sânge rece care au tras fără inimă într-o mulțime și vom căuta dreptate

Două persoane au murit şi alte peste 20 au fost rănite duminică, după ce trei bărbaţi au tras asupra mulţimii adunate în faţa unei săli de concerte din Miami, Florida, a anunţat poliţia locală, scrie Reuters.

Potrivit anchetatorilor, sala găzduia un eveniment aflat în program şi mai mulţi organizatori se aflau în faţa clădirii“, precizează poliţia într-un comunicat.

Vehiculul SUV al indivizilor s-a apropiat de partea din faţă a sălii, trei indivizi au coborât şi au început să tragă la nimereală asupra mulţimii“, a mai spus poliţia.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Un Nissan Pathfinder alb s-a apropiat de locație și trei persoane au ieșit cu arme și au început să tragă asupra mulțimii adunate pentru un concert, potrivit CNN. 

Mă aflu în locul unde s-a petrecut un alt act laș de violență cu arme, unde peste 20 de victime au fost împușcate și 2 au murit, din păcate. Aceștia sunt ucigași cu sânge rece care au tras fără inimă într-o mulțime și vom căuta dreptate. Cele mai profunde condoleanțe pentru familiile victimelor“, a scris pe Twitter polițistul Alfredo Ramirez III.