• Alt atac armat în timpul unei petreceri de Halloween. Altercația s-a soldat cu morți și multipli răniți.
  • Lupta a avut loc într-o zonă cu mai multe baruri și cluburi și în zonă se aflau un număr mare de petrecăreți.
  • Purtătoarea de cuvânt a poliției din Tampa, Jonee Lewis, a declarat că „sute” de oameni petreceau la acel moment.

O luptă între două grupuri a degenerate mortal în Florida, când se aud împușcături pe o stradă din Florida, în timpul festivităților de Halloween. Atacul s-a soldat cu doi morți și 18 persoane spitalizate a declarat poliția. Un suspect este în arest și cel puțin încă unul este căutat.

Lupta a avut loc într-o zonă cu mai multe baruri și cluburi și în zonă se aflau un număr mare de petrecăreți.

Purtătoarea de cuvânt a poliției din Tampa, Jonee Lewis, a declarat că „sute” de oameni petreceau la acel moment. Ea a spus că o persoană a fost reținută, dar nu au fost depuse imediat acuzații. „Sunt chestionați și vom merge de acolo”, a spus Lewis.

Recomandări

ELICOPTERUL LUI RAISI S-A PRĂBUȘIT
CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ RAISI A MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
VERSTAPPEN IA MARELE PREMIU LA IMOLA
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?

Poliția nu a făcut publice numele celor uciși. Videoclipuri postate online arată oameni îmbrăcați în costume de Halloween, bând și vorbind pe stradă în timp ce se aud aproximativ o duzină de focuri de armă.

Unii oameni se răstoarnă peste mese metalice și se adăpostesc în spatele acestora. Alt videoclip arată polițiști care tratează mai multe persoane care zac rănite pe pământ.

„A fost o tulburare sau o luptă între două grupuri. Și în această luptă între două grupuri am avut sute de oameni nevinovați implicați, care au fost în cale”, a spus un membru al echipajelor prezente la fața locului.

Citește și: