• Mai multe persoane au fost împușcate în unul din sediile companiei FedEx din orașul Indianapolis
  • Cel puțin opt oameni au murit în urma atacului
  • Atacatorul s-a sinucis după ce a deschis focul asupra angajaților FedEx

Mai mulți oameni au fost împușcați în timpul unui atac armat la un sediu al companiei de curierat FedEx din Indianapolis, scrie CNN.

Atacatorul s-a sinucis ulterior, iar în prezent „nu există o amenințare la adresa comunității“, a anunțat Genae Cook, purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Indianapolis.

Autoritățile vorbesc despre un număr mare de victime, opt oameni fiind declarați decedați.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

„Imediat după 11 noaptea în această seară ofițerii de poliție de la secția din Indianapolis au ajuns pe 8951 Mirabelle Road la clădirea FedEx. Au răspuns semnalului că au fost trase focuri de armă în acea clădire. Când ofițerii au ajuns, împușcăturile încă mai continuau. Informațiile preliminare sunt că atacatorul s-a sinucis. Nu credem că există o amenințare activă asupra comunității în acest moment. Sunt mai mulți oameni cu răni de la gloanțe, care au fost transportați la diferite spitale din zonă. Vă cerem ca dacă aveți rude care lucrează la FedEx și nu ați reușit să luați legătura cu ele, să mergeți la Holiday Inn Express, pe 8555 Stead Drive. Ofițerii de la Departamentul de poliție din Indianapolis vor fi în acea locație să ajute“, a transmis Genae Cook, purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Indianapolis.

FedEx a transmis un comunicat prin care a transmis că a aflat de „atacul tragic“ de la unul dintre birourile sale, de joi noapte spre vineri. „Siguranța este prioritatea noastră principală, iar gândurile noastre sunt pentru toți cei care sunt afectați. Lucrăm pentru a colecta mai multe informații și cooperăm cu autoritățile care investighează“, a spus compania.