• Deonte Lee Murray se afla deja în custodia poliției pentru furt de mașini, spun procurorii.
  • A negat acuzațiile din ambele cazuri.
  • Polițiștii au fost grav răniți, dar de atunci au fost eliberați din spital.

Incidentul care s-a întâmplat pe data de 12 septembrie, descris de poliție ca o „ambuscadă” a declanșat un val de reacții, relatează BBC.

Procuratura din Los Angeles a declarat că Deonte Lee Murray a fost acuzat de două tentative de crimă și deținerea unei arme de foc. El a fost în custodie din 15 septembrie pentru acuzațiile de furt de autoturisme.

După ce s-a prezentat ieri, 30 septembrie, în fața curții, Deonte a fost arestat preventiv. Cauțiunea a fost stabilită la 6,15 milioane de dolari. Murray se va întoarce în instanță în noiembrie.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Procurorii nu au ajuns la o concluzie în ceea ce privește motivul atacului din suburbia Compton. Totuși, zona nu are o reputație tocmai bună, de unde și vorba „Straight Outta Compton”.

Joe Biden și Donald Trump au comentat evenimentul în cadrul dezbaterii

Ambii candidați din cursa prezidențială au ținut să comenteze acest eveniment. Atât Joe Biden cât și Donald Trump au cerut ca autorul să fie pedepsit sever.

Reacția candidaților prezidențiali

Donald Trump a distribuit pe Twitter imagini cu incidentul, dar a ținut și să comenteze dur: Animale care trebuie să fie lovite tare.

Joe Biden, pe de altă parte, spune că atacul cu sânge rece a fost inconștient, iar făptașul trebuie adus în fața justiției.