• Astăzi au loc noi audieri în dosarul accidentului de la 2 mai. 2 supraviețuitori sunt audiați.
  • Polițiștii încearcă să afle toate detaliile și să refacă filmul tragediei de la 2 Mai. 
  • Avocații vor să ceară schimbarea încadrării din ucidere din culpă, în omor calificat.

UPDATE

Conform avocatului victimelor, „cei doi au povestit că au fost acroşaţi de o maşină care a venit în viteză din direcţia Vama Veche către 2 Mai. După ce s-au dezmeticit și-au dat seama că au fost victimele unui accident rutier, iar şoferul fugise deja de la faţa locului”.

El a precizat că cei doi au trecut, cum era de așteptat, printr-un eveniment traumatizant, deoarece şi-au văzut prietenii răniţi, în timp ce alţii erau decedaţi, „nişte imagini de nedescris”, așa cum le-au numit supraviețuitorii accidentului.

Avocatul a mai spus că din punct de vedere fizic unul este bine, iar celălalt va avea nevoie de recuperare medicală, timp de 3-4 luni. În continuare, se pare că urmează noi audieri, cu persoanele din grup care nu au fost rănite în acest eveniment rutier, precum şi ceilalţi martori.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

ȘTIRE INIȚIALĂ

Astăzi au loc noi audieri în dosarul accidentului de la 2 Mai în urma căruia 2 tineri au murit, asta după ce un tânăr de 19 ani s-a urcat drogat la volan. Anchetatorii vor să afle noi indicii despre cum s-a produs tragedia. Catia Tanase, editor Aleph News are mai multe detalii.

„Declarațiile familiilor tinerilor decedați sunt șocante, vă dați seama, cum au putut să-și vadă copiii acolo, ceva îngrozitor, adică și din poze reiese”, a spus Adrian Cuculis, avocat.

. La ora 10  a început o nouă serie de audieri la serviciul rutier Udriște, unde au ajuns 2 dintre supraviețuitorii accidentului rutier. 2 tineri care se aflau în grupul de 8 fete și băieți loviți în dimineața zilei de sâmbătă, 19 august.

Polițiștii încearcă să afle toate detaliile și să refacă filmul tragediei de la 2 Mai. Între timp, concluzia expertizei toxicologice cerute de procurorii din Constanța arată că Vlad Pascu luase șase droguri. Analizele de sânge au indicat prezența în corp a acestor substanțe.

Specialiștii spun că e vorba despre un amestec de substanțe interzise care au fost consumate de tânărul de 19 ani înainte ca el să se urce la volan. Expertiza toxicologică are valoare de probă și a fost depusă la dosar.

„Dacă voiau să îl protejeze, ar fi trebuit să îi ia cheia de la mașină și așa nu mi-ar fi omorât copilul și nici el nu și-ar fi distrus toată viața”, a spus Răzvan Dragomir, tatăl unei victime.