• Spovedania a devenit subiectul unei controverse în județul Călărași
  • O fată în vârstă de 14 ani s-a dus la biserică în Săptămâna Mare pentru a se spovedi, iar preotul a încercat să o seducă
  • Părinții fetei au reclamat fapta în Sâmbăta Mare, de 1 mai

De sărbători, copiii se duc la biserică, îndemnați de părinți, să se spovedească și să se împărtășească. Acesta este obiceiul, devenit acum subiectul unei controverse în județul Călărași.

Mai exact, o fată în vârstă de 14 ani din comuna Curcani s-a dus la biserică în Săptămâna Mare pentru a se spovedi. Atunci, preotul i-a făcut avansuri tinerei.

„Eu știu că ție îți place de mine și mie îmi place de tine. Adică este o dragoste așa… nu știu cum să zic… o dragoste mai din priviri. Acum 2 ani, sau acum 3 ani, când ți-am zis că îmi place de tine ne-am privit așa prin biserică”, ar fi spus preotul, printre altele.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Fata s-a dus apoi acasă la părinți și le-a povestit, însă aceștia nu au crezut-o, până când le-a arătat înregistrarea. Părinții fetei au sunat la 112 în Sâmbăta Mare, pe 1 mai pentru a reclama fapta.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Călărași a comunicat faptul că s-a înregistrat o plângere și se fac cercetări, dar „acestea nu au înregistrat sub nicio formă aspectul întreținerii de raporturi sexuale cu un minor”.