• Lupta amară dintre Tatiana Akhmedova, fostul ei soț și fiul lor are ca miză averea de 453 milioane de lire sterline
  • Luni, Tamara se va întâlni în instanță cu fiul ei, pe care îl acuză că a ascunsi bunuri care i se cuvin în complicitate cu tatăl
  • Temur Akhmedova: „Vrea doar să se răzbune. Poți să naști copii și apoi să lupți împotriva lor în instanță?”

Cel mai scump și acerb conflict de familie din istorie va fi soluționat într-o judecătorie din Londra săptămâna viitoare. Tatiana Akhmedova se află în proces de divorț cu Farkhad Akhmedov, relatează The Guardian.

Miza este o avere de 453 milioane de lire sterline care include mai multe conace de lux, un superyacht, un elicopter, un avion privat și o colecție de artă care include piese semante de Mark Rothko, Andy Warhol și Damien Hirst.

Tatiana Akhmedova îl va acuza pe fostul ei soț, Farkhad Akhmedov, un oligarh și aliat al președintelui rus, Vladimir Putin, și pe fiul lor, Temur Akhmedov, că au ascuns bunuri în valoare de sute de milioane de lire pentru a evita să i le transfere, în urma deciziei Înaleti Curți în 2016.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Akhmedova susține că soțul ei rus de origine azeră a transferat bani și bunuri fiului lor pentru a evita să-i plătească. Ei neagă acuzațiile și spun că Tatiana știa de cadourile pe care tatăl i le făcea fiului. Aceste cadouri includeau un apartament de 30 de milioane de lire sterline în One Hyde Park, o zonă exclusivistă Londrei, la acea vreme.

Luni, ea se va întâlni cu fiul ei la Înalta Curte, acuzându-l că a acționat „ca locotenent al tatălui său” în încercarea de a ascunde averea.

Temur, în vârstă de 27 de ani, a spus că indiferent de ce se va întâmpla în instanță el „nu se va împăca niciodată cu ea”, deoarece „comportamentul ei scandalos și răzbunător” le-a distrus relația odată apropiată.

„Mama noastră ne-a crescut foarte bine, ea a fost o mamă bună”, a spus Temur. „Dar ea mă acuză, pentru că ea nu mă place, întrucât nu am rămas de partea ei. Nu mi-aș fi putut imagina nici într-un milion de ani că o să mă lupt împotriva propriului meu sânge. Vrea doar să se răzbune. Poți să naști copii și apoi să lupți împotriva lor în instanță?”