Bărbat de 26 de ani, prins de polițiștii români în timp ce transporta aproximativ un kilogram de cannabis. Unde urma să vândă drogurile

Bărbat de 26 de ani, prins de polițiștii români în timp ce transporta aproximativ un kilogram de cannabis. Unde urma să vândă drogurile Sursa Foto: Profimedia
  • Un bărbat de 26 de ani din Galaţi a fost prins de poliţişti în timp ce transporta aproape un kilogram de droguri.
  • Marijuana era ascunsă într-un colet cu haine trimis din Spania.
  • Drogurile urmau să fie vândute la Galaţi.

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Galaţi au prins în flagrant un bărbat care transporta aproape un kilogram de marijuana.

Drogurile erau ascunse într-un colet cu haine expediat din Spania. Marjuana urma să fie vândută consumatorilor din Galaţi.

„Un bărbat, de 26 de ani, a fost surprins în flagrant delict, în Galaţi, având asupra sa un colet ce ar fi conţinut 4 pachete în care s-ar fi aflat 925 de grame de cannabis (marijuana).

Pachetele cu droguri ar fi fost disimulate printre mai multe articole vestimentare. Din cercetări a rezultat că bărbatul ar fi fost implicat în introducerea ilegală pe teritoriul ţării a coletului cu droguri, din Spania, acestea urmând a fi vândute în judeţul Galaţi”, a anunţat IPJ Galaţi.

Poliţiştii au mai stabilit că începând cu 28 februarie şi până în prezent, persoana în cauză ar fi primit, deţinut, transportat şi vândut încă 927 de grame de cannabis, sub formă de marijuana.

Bărbatul, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc în formă continuată şi introducere în ţară de droguri de risc, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Tribunalului Galaţi, cu propunere de arestare preventivă.