• Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 81 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi violarea vieţii private.
  • O femeie în vârstă de 28 de ani a sesizat DGPMB, în luna iulie, că este victima infracţiunilor de şantaj şi violarea vieţii private.
  • El le-a spus poliţiştilor că un bărbat, pe care l-a cunoscut iniţial prin intermediul unor şedinţe de terapie şi cu care a avut o relaţie de concubinaj, o constrânge să continue relaţia prin diverse moduri.

Un bărbat de 81 de ani, din Bucureşti, a fost arestat pentru şantaj şi violarea vieţii private, după ce ar fi constrâns-o pe o tânără de 28 de ani, pe care o cunoscuse în timpul unor şedinţe de terapie, să continue relaţia de concubinaj pe care o începuseră.

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 81 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi violarea vieţii private.

O femeie în vârstă de 28 de ani a sesizat DGPMB, în luna iulie, că este victima infracţiunilor de şantaj şi violarea vieţii private. El le-a spus poliţiştilor că un bărbat, pe care l-a cunoscut iniţial prin intermediul unor şedinţe de terapie şi cu care a avut o relaţie de concubinaj, o constrânge să continue relaţia prin diverse moduri.

La sfârşitul lunii august a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, în urma căruia au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, bărbatul fiind depistat şi dus pentru audieri la sediul Secţiei 16 Poliţie.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Din cercetările efectuate a rezultat că bărbatul de 81 de ani a ameninţat-o pe tânără că va face publice imaginile compromiţătoare cu ea, în situaţia în care aceasta nu este de acord cu continuarea relaţiei pe care o aveau.

„În baza probatoriului administrat în sarcina bănuitului, s-a reţinut săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi violarea vieţii private, faţă de acesta, fiind luată ieri (miercuri, 8 decembrie – n.r.) măsura reţinerii de către poliţiştii Secţiei 16, ulterior magistraţii dispunând, măsura arestului preventiv”, au transmis, joi, reprezentanţii Poliţiei.