• O mașină neagră pătrunde în mulțimea de protestatari din Seattle și alarmează oamenii
  • Șoferul iese din mașină și-l împușcă pe unul dintre protestatari, apoi pleacă prin mulțime amenințând cu arma, ulterior fiind fugărit de protestatari
  • Daniel, în vârstă de 26 de ani, a spus că tot ceea ce își dorea a fost să-i protejeze pe oameni atunci când a fost împușcat

Scene șocante chiar în mijlocul protestului din Seattle: o mașină de culoare neagră a intrat în mulțimea de protestatari.

Șoferul automobilului nu a ținut cont de baricada formată de forțele de ordine. Protestatarii furioșii au început să lovească mașină și s-au năpustit asupra ei.

Șoferul coboară din mașină și-l împușcă pe unul dintre bărbații din mulțime, apoi începe să-i alerge amenințător pe ceilalți. Imediat după această scenă, pornește prin mulțime cu pistolul în mână, lăsând mașina în mijlocul străzii.

În postările video de pe Twitter se poate vedea cum protestatarii arată cu degetul spre el, încearcă să-l identifice în mulțime.

Agresorul o ia la fugă când câțiva protestatari vor să-l prindă.

Daniel a descris și el povestea, așa cum a văzut-o prin ochii unui om împușcat, care tocmai a suferit un șoc. A dat detalii despre locație și despre cum s-a simțit și a spus că tot ceea ce își dorea a fost să-i protejeze pe oameni.

Fotografie cu agresorul și bărbatul împușcat – Daniel, 26 de ani

Lindsey Wasson, fotograf, a reușit să-l surprindă pe bărbatul care l-a împușcat pe protestatar chiar într-o fotografie pe care a postat-o pe Twitter.

Se vede cum bărbatul a țășnit din mașină având pistolul în mână.

În fotografia lui Lindsey Wasson se poate vedea cum tânărul de 26 de ani, Daniel, este tratat de paramedici.

Potrivit unor relatări ale martorilor pe Twitter, victima îl cunoștea pe agresor.