• Bărbatul care a atacat în trafic un șofer din București cu o crosă de golf a fost eliberat
  • Partenera sa este în continuare de negăsit
  • Agresorul din trafic fusese reținut marți seara

UPDATE 23.00 Iubita bărbatului a fost reținută

Iubita bărbatului care a atacat un șofer cu crosa de golf a fost reținută, miercuri seara, ea fiind filmată când lovește mașina cu piciorul.

Potrivit polițiștilor, a fost audiată, miercuri, și persoana care apare în imagini lovind cu piciorul mașina al cărui șofer a fost bătut, inițial, cu crosa de golf. Pe imagini se vede cum, după ce lovește mașina cu piciorul, a scos și un obiect ascuțit, cel mai probabil o macetă.

Femeia de 22 de ani a fost reținută.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.


Știre inițială

După ce marți seara a fost reținut, bărbatul care a atacat în trafic un șofer din București cu o crosă de golf a fost eliberat.

Bărbatul de 30 de ani a fost lăsat în libertate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Agresorul din trafic este cercetat sub control judiciar pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.

Procurorii au optat pentru aplicarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.

Și Sindicatul Europol a reacționat pe Facebook.

Asta înseamnă că între o cafea și un brunch pe terasele din Herăstrău, va trece 2 minute și pe la poliție, o dată la câteva zile, să semneze «de prezenț㻓, scrie pe Facebook Sindicatul Europol.

CITEȘTE ȘI VIDEO: Incident violent în Bucureşti. Un bărbat și o femeie blochează o maşină şi o distrug cu o crosă de golf

Partenera lui, care a spart farul Loganului după ce l-a lovit cu piciorul, este în continuare de negăsit.