Bărbatul care a atacat în trafic un șofer din București cu o crosă de golf a fost reținut la două zile după comiterea faptei. Partenera lui, care a spart farul Loganului atacat cu o lovitură de picior, nu a fost identificată.

Poliția Capitalei anunță că un bărbat de 30 de ani a fost reținut marți seara, acesta fiind cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.

Duminică seara, șoferul unui BMW a lovit cu o crosă de golf o altă mașină, aflată în trafic, iar femeia care îl însoțea a lovit același autoturism cu piciorul.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

A fost identificată persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani. Acesta a fost audiat și a depus o plângere penală.

A fost identificat și prins bărbatul care a lovit șoferul Loganului, dar și mașina și a fost reținut.

Continuă verificările pentru prinderea femeii care îl însoțea și care, conform imaginilor, a lovit mașina cu piciorul.

Scenele violente din Capitală au fost filmate de alt șofer.

Conform imaginilor postate pe pagina de Facebook a Sindicatului polițiștilor Europol, mașina în care se aflau cei doi agresori blochează autoturismul victimei în mijlocul străzii.

„Dă pe afară pe străzile din București. Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan. Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență. Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu îți plătește serviciile”, scria pe pagina de Facebook a Europol.