• Bloggeriţa Gabby Petito, supranumită „fiica Americii”, a fost găsită moartă.
  • Trupul tinerei a fost găsit în statul american Wyoming.
  • Cauzele morţii sunt încă învăluite în mister.

Până la sfârşitul lunii august, urmele vedetei Instagram, în vârstă de 22 de ani, erau pierdute. Mai întâi a fost găsit un cadavru într-o pădure din Teton, Wyoming (SUA), apoi a venit confirmarea de la FBI: trupul este, cel mai probabil, al bloggeriţei Gabby Petito, care a dispărut în timp ce era în excursie cu iubitul ei, Brian Laundrie.

Povestea fetei, supranumită de presa locală „fiica Americii”, a ţinut Statele Unite în suspans.

„Identificarea criminalistică nu a fost finalizată 100% pentru a confirma că am găsit-o pe Gabby, dar familia ei a fost informată”, au spus, într-o conferinţă de presă, cei de la FBI.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP

Cauzele morţii sunt învăluite în mister.

Acum, anchetatorii se concentrează asupra iubitului, Brian, dispărut de marţea trecută. Tânărul le-a spus părinţilor că se află în Florida. În momentul de faţă, poliţia consideră că acesta e „o persoană de interes în anchetă”, dar nu este acuzat de nicio infracţiune.

Cuplul a plecat în iulie într-o excursie care urma să dureze 4 luni, împărtăşind pe conturile de socializare tot ceea ce făcea.

Pe 1 septembrie, Brian s-a întors singur acasă, în North Port, Florida. Apoi, pe 11 septembrie, familia fetei, care locuieşte în New York, a raportat-o ​​dispărută.

Tânărul de 23 de ani nu le-a furnizat anchetatorilor nicio informaţie.

„Brian refuză să ne spună unde a văzut-o ultima dată pe Gabby sau să ne explice de ce a lăsat-o singură la întoarcere cu camperul”, a spus familia tinerei.