Blogerița Gabby Petito, supranumită „fiica Americii”, a fost găsită moartă în condiții misterioase

Sursa foto: Instagram
  • Bloggeriţa Gabby Petito, supranumită „fiica Americii”, a fost găsită moartă.
  • Trupul tinerei a fost găsit în statul american Wyoming.
  • Cauzele morţii sunt încă învăluite în mister.

Până la sfârşitul lunii august, urmele vedetei Instagram, în vârstă de 22 de ani, erau pierdute. Mai întâi a fost găsit un cadavru într-o pădure din Teton, Wyoming (SUA), apoi a venit confirmarea de la FBI: trupul este, cel mai probabil, al bloggeriţei Gabby Petito, care a dispărut în timp ce era în excursie cu iubitul ei, Brian Laundrie.

Povestea fetei, supranumită de presa locală „fiica Americii”, a ţinut Statele Unite în suspans.

„Identificarea criminalistică nu a fost finalizată 100% pentru a confirma că am găsit-o pe Gabby, dar familia ei a fost informată”, au spus, într-o conferinţă de presă, cei de la FBI.

Cauzele morţii sunt învăluite în mister.

Acum, anchetatorii se concentrează asupra iubitului, Brian, dispărut de marţea trecută. Tânărul le-a spus părinţilor că se află în Florida. În momentul de faţă, poliţia consideră că acesta e „o persoană de interes în anchetă”, dar nu este acuzat de nicio infracţiune.

Cuplul a plecat în iulie într-o excursie care urma să dureze 4 luni, împărtăşind pe conturile de socializare tot ceea ce făcea.

Pe 1 septembrie, Brian s-a întors singur acasă, în North Port, Florida. Apoi, pe 11 septembrie, familia fetei, care locuieşte în New York, a raportat-o ​​dispărută.

Tânărul de 23 de ani nu le-a furnizat anchetatorilor nicio informaţie.

„Brian refuză să ne spună unde a văzut-o ultima dată pe Gabby sau să ne explice de ce a lăsat-o singură la întoarcere cu camperul”, a spus familia tinerei.