• Poliția Sectorului 3 a prins în trafic un bărbat cu materiale pirotehnice
  • În urma unei percheziții la locuința acestuia, au găsit alte 110kg și suma de 5.600 lei
  • Bărbatul este cercetat în continuare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Polițiștii din sectorul 3 al Capitalei au efectuat azi o acțiune privind comercializarea ilegală de produse pirotehnice, specifice acestei perioade.

Polițiștii au depistat în trafic un bărbat ce avea materiale pirotehnice în mașină. Aceștia au pus în aplicare un mandat de percheziție la locuința acestuia, unde au mai găsit alte 110 kg de asemenea articole și suma de 5.600 lei.

Cercetările sunt în derulare. Bărbatul este cercetat în continuare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Astăzi, 18 decembrie a.c., polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Poliția Sectorului 3 au efectuat o acțiune într-un dosar penal privind comercializarea ilegală de produse pirotehnice. Astfel, polițiștii au depistat în trafic un bărbat având în autoturismul său articole pirotehnice. De asemenea, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție la locuința acestuia unde au descoperit 110 kg de materiale pirotehnice din clasele F2, F4, P1, F3, P2 precum și suma de 5.600 lei. Cercetările sunt continuate de polițiștii Capitalei – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice -Sector 3, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor,” este comunicatul oficial al Poliției Sectorului 3.