• Marius Ciornenchi era desemnat candidatul PNL la funcţia de primar al localităţii Giera din judeţul Timiş.
  • În urma unui flagrant, mascaţii au descins la locuinţa lui.
  • Drogurile erau trimise prin curier din Spania şi ridicate în baza unui buletin fals.

Marius Ciornenchi a ajuns în vizorul procurorilor DIICOT – structura centrală, care au prins în flagrant două persoane care au ridicat un colet trimis din Malaga.

„Procurorii DIICOT – Structura Centrală, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti – SCCO Ilfov au efectuat o acţiune de prindere în flagrant, pe raza oraşului Bocşa, judeţul Caraş-Severin, a doi inculpaţi după ce aceştia au ridicat de la firma de curierat un colet expediat din Malaga, Spania, şi având asupra lor suma de 800 de lei, o carte de identitate cu date false, un grinder şi fragmente vegetale. În urma activităţilor investigative a fost ridicată şi cantitatea de 1,488 kilograme de cannabis”, transmite DIICOT.

Ulterior, anchetatorii au descins la trei adrese printre care şi locuinţa lui Ciornenchi. De aici au fost ridicate sume importante de bani, telefoane mobile dar şi mai multe obiecte folosite la porţionarea şi ambalarea drogurilor.

Recomandări

ELICOPTERUL LUI RAISI S-A PRĂBUȘIT
CÂT NE COSTĂ RECRUTAREA
RĂDUCANU SE RETRAGE DE LA ROLAND GARROS
CUM PREPARI O SALATĂ SĂNĂTOASĂ?
CREANGĂ TE INVITĂ LA EL ACASĂ
POȚI TRĂI FĂRĂ CULTURĂ?

„Au fost ridicate o ţigaretă confecţionată artizanal cu cannabis, o folie din aluminiu cu o substanţă pulverulentă susceptibilă a fi cocaină, sumele de 4.550 de euro şi 5.000 de lei, 7 telefoane mobile, 2 cântare electronice, 30 de pungi de vidare, un grinder şi un bong”, mai anunţă DIICOT

În urma audierilor, candidatul PNL la funcţia de primar în Giera a fost reţinut pentru 24 de ore pentru trafic internaţional de droguri de risc şi trafic intern de droguri. Soţia lui şi cealaltă persoană au fost plasate sub control judiciar pe o perioadă de 30 de zile.