Capete umane şi mai multe membre au fost găsite în frigiderul unui fost fotbalist ghanez

Foto: Newsflash
  • Un fost fotbalist ghanez a fost arestat după ce capete umane tăiate au fost găsite în interiorul unui frigider din casa sa.
  • Poliția a fost chemată imediat la fața locului, unde a descoperit alte două capete tăiate și nenumărate părți de corp uman ascunse în frigider.
  • Poliția a recuperat membre și capete tăiate din frigiderul bărbatului.

Un fost fotbalist ghanez a fost arestat după ce capete umane tăiate, inclusiv unul aparținând unui băiat de 13 ani, au fost găsite în interiorul unui frigider din casa sa, relatează Daily Star.

Fotbalistul devenit comentator sportiv Richard Gyamfi, în vârstă de 28 de ani, a fost prins după ce tatăl băiatului a intrat cu forța în interiorul casei și a făcut o descoperire sinistră într-o cameră încuiată.

Poliția a recuperat membre și capete tăiate din frigiderul bărbatului.

Tatăl și mai mulți localnici și-ar fi făcut dreptate cu mâna lor și au „dat buzna” în casa fostului fotbalist.

La început, grupul nu a găsit nimic ieșit din comun, până când au dat peste o ușă încuiată. Când i-au cerut lui Gyamfi să deschidă ușa, acesta a refuzat, pretinzând că a pierdut cheia.

Grupul a dărâmat apoi ușa, unde au descoperit pe podea cadavrul unui băiat, căruia îi lipsea capul.

Poliția a fost chemată imediat la fața locului, unde a descoperit alte două capete tăiate și nenumărate părți de corp uman ascunse în frigider.

Directorul de afaceri publice al Serviciului de Poliție din Ghana, Alexander Kwaku Obeng, a declarat presei locale: „Rămășițele sunt mutate la morga spitalului Serviciului de Poliție din Ghana din Accra pentru a se face analize medico-legale în sprijinul anchetei”.

Din cauza naturii șocante a crimelor, Obeng a declarat că familiilor victimelor, membrilor comunității locale și ofițerilor de poliție implicați în acest caz li s-a oferit sprijin psihiatric.