Care e culmea alcoolemiei la volan? Un şofer a speriat şi etilotestul. Avea şi permisul suspendat

Etilotest folosit de un polițist.
  • Un şofer din Galaţi a fost prins de poliţişti la volan deşi se afla în coma alcoolică.
  • Bărbatul a suflat în etilotest, iar rezultatul a fost incredibil: 2,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  • Poliţiştii au verificat baza de date şi au aflat că şoferul avea permisul suspendat.

Un bărbat de 46 de ani a fost oprit de poliţişti în timp ce se afla pe un bulevard din oraşul Galaţi. După ce l-au verificat în baza de date, agenţii au aflat că şoferul nu avea dreptul să se afle la volan, permisul de conducere al acestuia fiind reţinut.

O surpriză şi mai mare au avut poliţiştii când l-au verificat pe bărbat cu etilotestul. Conform rezultatului, bărbatul aflat la volan se afla în comă alcoolică

La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 21.50, un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Galaţi, a condus autoturismul pe strada Oţelarilor, fiind oprit în trafic, de poliţişti, pentru control. Cu ocazia verificării documentelor, s-a constatat că bărbatul posedă permis de conducere dar, în bazele de date, figurează ca fiind reţinut.Mai mult, fiind testat alcoolscopic, acesta a prezentat valoarea de 2,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care poliţiştii l-au condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice şi a stabilirii alcoolemiei”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Pentru isprava sa, bărbatului i s-a întocmit dosar penal. El este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.