• O femeie a pătruns, luni, prin efracţie, în locuinţa închiriată de Robert De Niro în Upper East Side, a anunţat poliţia.
  • Aviles a intrat pe o uşă de la subsol, care avea semne vizibile de forţare.
  • Femeia a fost văzută în locuinţă furând cadouri de sub bradul de Crăciun.

O femeie a pătruns, luni, prin efracţie, în locuinţa închiriată de Robert De Niro în Upper East Side, a anunţat poliţia. Femeia a pătruns luni dimineaţa într-o casă închiriată în care se afla actorul Robert De Niro şi a încercat să fure obiecte din locuinţă, potrivit poliţiei, citată de Reuters.

Poliţiştii din Upper East Side au văzut-o pe femeie, Shanice Aviles, în vârstă de 30 de ani, intrând în locuinţa de pe strada 65, între Lexington şi Park Avenues, în jurul orei 2:45 dimineaţa. Aviles a intrat pe o uşă de la subsol, care avea semne vizibile de forţare. Când ofiţerii au urmărit-o pe Aviles în casă, au descoperit-o încercând să sustragă bunuri, potrivit poliţiei.

Potrivit ABC News, femeia a fost văzută în locuinţă furând cadouri de sub bradul de Crăciun. Auzind agitaţia, De Niro a coborât pe scări. Poliţia nu a ştiut că era casa lui până când a apărut acesta.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Aviles a fost arestată şi este de aşteptat să fie pusă sub acuzare luni seara sau marţi dimineaţa. Conform ABC News, Poliţia o urmărea pe Aviles pentru că era căutată în legătură cu alte 6 spargeri. Surse din cadrul poliţiei au descris-o ca fiind o recidivistă, ea fiind reţinută pentru 7 spargeri doar în secţia 19 din Upper East Side, între 25 noiembrie şi 8 decembrie.