• Cătălin Sindile a coordonat Jandarmeria la protestul 10 august.
  • Cătălin Sindile vrea să se pensioneze pe caz de boală.
  • Fostul șef din Jandarmerie a scăpat de acuzațiile din dosarul 10 august.

Iți mai amintești de Cătălin Sindile, unul dintre șefii Jandarmeriei care au coordonat forțele de ordine la protestul 10 august? Vrea să se pensioneze la 42 de ani.

Sindile ar avea probleme cu inima și ar vrea să se pensioneze pe caz de boală

Potrivit unor surse, Sindile ar fi cerut pensionarea din cauza unor probleme medicale pe care le are la inimă. De altfel, Sindile a intrat în atenția publică odată cu protestul de la 10 august, când a coordonat forțele de ordine.

El a fost acuzat de procurori și de abuz în serviciu. Bineînțeles, erau mai multe acuzații, însă acestea au fost clasate. Judecătorii au pe masă cererea de redeschidere a anchetei și urmează acum să dea undă verde.

Recomandări

HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
PAKISTANUL, LOVIT DE PLOI
PIEPER SE RETRAGE DE LA C.E.
TAYLOR SWIFT AR PUTEA DEVENI ȘI ACTRIȚĂ
FRUMUSEȚEA CREATĂ DE A.I., PREMIATĂ
DUA LIPA ȘI-A VIZUALIZAT VIITORUL

Bogdan Enescu și Cătălin Sindile au fost amândoi la DNA, acuzați pentru pontarea ilegală a orelor suplimentare

Azi a fost la DNA și șeful Jandarmeriei, Bogdan Enescu. Amândoi sunt acuzați că și-au pontat ilegal sute de ore suplimentare. Oficial, în perioada septembrie 2018 – martie 2019, Sindile a efectuat mai multe ore suplimentare și acum câteva luni a cerut actualului șef al Jandarmeriei să plătească aceste ore suplimentare. Asta înseamnă că în luna iulie, Sindile a primit peste 28.000 de lei, iar în luna august a ieșit la pensie.