Cenușăreasa cu forța: Poliția americană caută un infractor bizar care atacă femei și le fură un pantof

MOSCOW, RUSSIA - OCTOBER 31: Women's luxury heeled shoes, manufactured by Prada, sit on display at the GUM department store on Red Square, in Moscow, Russia on October 31, 2018. Sefa Karacan / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM Sursă: Hepta
  • Una dintre victime, care a vorbit sub protecția anonimatului, a descris incidentul ca fiind „înfiorător”.
  • Schema s-a repetat în alte două ocazii.
  • În februarie, bărbatul a scos un papuc de la o altă femeie, în vârstă de 47 de ani, într-o stație de metrou din Brooklyn.

Poliția americană investighează o serie de tâlhării bizare din New York care par să aibă un singur scop: să le ia pantofii.

Primul incident a avut loc în ianuarie, în Brooklyn, când bărbatul a urmărit o femeie într-o clădire și i-a scos pantoful drept, relatează rețeaua locală PIX 11.

Schema s-a repetat în alte două ocazii. În februarie, bărbatul a scos un papuc de la o altă femeie, în vârstă de 47 de ani, într-o stație de metrou din Brooklyn.

Cel mai recent caz a avut loc pe 24 mai, când același bărbat s-a apropiat de o femeie de 24 de ani în centrul comercial Rego Center din Queens și i-a luat pantoful stâng, potrivit New York Post.

Tânăra a spus că bărbatul s-a apropiat de ea din spate, i-a ridicat piciorul și i-a scos pantoful. Femeia, care dorește să rămână anonimă, a descris incidentul ca fiind „cu adevărat înfiorător”.