Cererea de eliberare condiționată a lui Liviu Dragnea s-a judecat azi. Află verdictul

Codrin Ștefănescu spune că starea de sănătate a lui Dragnea s-a agravat: „Nu reușim să luăm legătura cu el” Sursa: Mediafax Foto
  • Liviu Dragnea este, în prezent, încarcerat la Penitenciarul Rahova
  • Dosarul privind eliberarea condiționată s-a judecat marți la Judecătoria Sectorului 5
  • Decizia magistraților nu este definitivă.

UPDATE: Cererea de eliberare condiționată a lui Liviu Dragnea a fost respinsă.

Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 judecă marți cererea de eliberare condiționată a fostului lider PSD, Liviu Dragnea, în prezent încarcerat la Penitenciarul Rahova. Dragnea are de partea sa avizul favorabil privind reabilitarea și câștigul zilelor în care ar fi putut munci și nu a fost lăsat.

Dosarul privind eliberarea condiționată a fostului lider PSD, Liviu Dragnea, se judecă marți la Judecătoria Sectorului 5.

Decizia pe care o vor lua magistrații nu va fi definitivă, ea putând fi atacată de procurori în termen de 3 zile.

Liviu Dragnea are de partea sa avizul favorabil privind reabilitarea, acordat de Penitenciarul Rahova, unde ispășește pedeapsa, precum și decizia definitivă a magistraților, care i-au dat dreptate fostului președinte al PSD în dosarul în care a cerut recunoașterea a 49 de zile de muncă în perioadele 2 iulie 2020 – 15 septembrie 2020 şi 16 septembrie 2020 – 28 ianuarie 2021, cât timp dreptul la muncă i-ar fi fost încălcat.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.