• Feras Antoon, fondatorul celebrului site de filme pentru adulți Pornhub, a avut o surpriză neplăcută
  • Poliția a deschis o anchetă
  • Peste 80 de pompieri s-au luptat să stingă focul timp de aproximativ trei ore

Feras Antoon, fondatorul celebrului site de filme pentru adulți Pornhub, a avut o surpriză neplăcută duminică dimineață. Conacul lui din Montreal, încă în construcție, a fost incendiat, informează Business Insider.

Poliția a deschis o anchetă. La fața locului, înaintea incendiului, au fost văzute două persoane, care acum sunt principalii suspecți. Poliția a fost chemată la zărirea „intrușilor” pe proprietate, dar până să ajungă forțele de ordine, locuința a luat foc.

Peste 80 de pompieri s-au luptat să stingă focul timp de aproximativ trei ore, conform purtătorului de cuvânt al poliției locale. Nici o persoană nu a fost rănită, dar vecinii au fost nevoiți să-și evacueze locuința.

Proprietatea lui Feras Antoon are o suprafață de aproape 6.000 de metri pătrați. Conacul va avea nu mai puțin de 21 de camere, șapte băi și nouă garaje. De asemenea, proprietatea dispune și de un teren de baschet, ce poate fi transformat în sală de evenimente, la nevoie.

Conacul este listat spre vânzare la prețul de 20 de milioane de dolari, iar construcțiile au continuat după stingerea incendiului.