• Doi studenți de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași au fost găsiți morți în casa în care locuiau.
  • Cei doi ar fi trebuit să plece în acest weekend în Bruxelles.
  • Polițiștii au doi suspecți, dar se bănuiește că ar fi mai multe persoane implicate în dublul asasinat.

Trupurile a doi studenți din Iași au fost descoperite sâmbătă dimineața într-o vilă a unui cartier de lux. Potrivit informațiilor obținute de Ziarul de Iași, unul dintre ei este de origine marocană.

Tânărul se numește Youssef Ajniyah și a studiat înainte la Bruxelles, conform datelor de pe contul său de Facebook. Acesta urma să se întoarcă acolo, vineri, împreună cu iubita lui româncă, ucisă și ea.

Conform sursei citate, familia tânărului, care locuiește în Bruxelles este și cea care a anunțat poliția atunci când Youssef Ajniyah, studentul ucis, nu a mai ajuns din Iași. Tânărul a fost văzut ultima oară în viață miercuri seara. O vecină din acel complex rezidențial a văzut atunci curtea plină de tineri beți care fumau narghilea.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Prietenii studentului spun că acesta era un tip liniștit și că relația pe care o avea cu fata româncă era una de lungă durată. 

„Au fost găsiţi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Au leziuni traumatice care indică faptul că au fost ucişi şi li s-a dat foc. Ancheta e în curs de desfăşurare”, a declarat pentru Agerpres prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol.

Polițiștii au doi suspecți, dar se bănuiește că ar fi mai multe persoane implicate în dublul asasinat.