• Oamenii de rând sunt amendați dacă încalcă regulile la petreceri
  • Politicienii nu se tem că poliția le-ar putea strica distracțiile
  • Poliția încă face verificări vizavi de bairamul senatoarei Șoșoacă
  • Diana Șoșoacă a petrecut cu mulți invitați, fără mască și distanțare

Petrecerile și-au pierdut farmecul de când se lasă cu amenzi. Românii au preferat să le evite de teama poliției.


Doar șmecherii plătiți din bani publici își mai permit să încalce regulile. Cel mai bun exemplu e bairamul doamnei senator Diana Șoșoacă, fără măști, fără distanțare. De la transmisia live pe Facebook, adică de vineri până acum, polițiștii din Iași tot fac verificări. Mihai Chirica, primarul orașului unde a avut loc petrecerea a comentat cazul aseară, la Știu.


Mihai Chirica, primar Iași: „Doamna Șoșoacă se urcă pe statui, când este interzis, face petreceri cum vrea muschiul dumneaiei, își pune masca sau nu își pune masca, nu contează ce spune în lege, pentru că doamna Șoșoacă este avocat și poate schimba toata constituția României ca avocat. Asta denotă impotența forțelor de ordine, care nu știu să reacționeze”

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Ioana Răduca, corespondent Aleph News: „Exemple greșite în contextul pandemiei au dat și alți politicieni, anul trecut. În noiembrie, Nelu Tătaru a fost surprins intr-un iglu la Iași, alături de președintele Consiliului Judetean Iasi. România se pregatea de noi restrictii, iar Orban critica chiar conceptul de iglu-uri.”

Să știi că nu e o apucătură liberală încălcarea regulilor. E și meteahnă social democrată. Ciolacu si Tudose au fost surprinsi la o masa plină – 11 oameni în total, iar legea în momentul acela nu permitea adunări cu peste 6 oameni. Dar hai să vedem ce se întâmplă când NU sunt implicați oameni ai puterii.

Politia a avut multe intervenții în forță la petreceri private – ușile s-au închis și amenzile au venit imediat.