• 25 februarie 2021: Curtea Supremă va lua o decizie în dosarul în care Cîțu a desființat Direcția juridică din Finanțe
  • Procesele tatălui lui Florin Cîțu continuă în 2021 la Tribunalul Vâlcea și judecătoria Brezoi
  • Miza proceselor familiei Cîțu: 11,6 hectare de pădure în Voineasa, valoroase
  • Orban i-a luat apărarea lui Cîțu și a atacat judecătorii
  • CSM a decis că Orban a afectat independența Justiției în scandalul Cîțu

Negocierile politice nu sunt cea mai mare problemă pe care o are cel votat de PNL ca propunere de premier – Florin Cîțu. Mai are, încă, de dus bătălii în instanță. Are de rezolvat probleme de pe vremea când era ministru de Finanțe.

Pe 25 februarie, la Curtea Supremă, Cîțu va trebui să explice de ce a vrut să desființeze o Direcție din Ministerul de Finanțe, care se judeca chiar cu tatăl lui. De fapt, și tatăl lui Cîțu are procese de dus, legate de activitatea fiului.

Procesele de câțiva ani ale tatălui lui Cîțu continuă și ele în ianuarie 2021. Tatăl lui Cîțu se judecă cu statul, stat în fruntea căruia este cât pe ce să urce fiul său.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Miza, spun cei pe care i-a debarcat Cîțu, sunt 11,6 hectare de pădure în Voineasa, lângă pârtia de ski, care ar valora multe milioane de euro. Pe Cîțu l-a ajutat și Ludovic Orban. A desființat Direcția care-i dădea bătăi de cap tatălui său, chiar prin hotărâre de guvern.

Ludovic Orban i-a luat public partea lui Florin Cîțu. Orban s-a enervat, deoarece Curtea de Apel București a spus că Florin Cîțu nu a avut dreptate atunci când a desființat Direcția de Finanțe care se judeca cu părinții săi. De asemenea, a spus că nu este bine cum au judecat magistrații. Drept urmare, CSM a că Ludovic Orban, în această speță, a afectat independența magistraților.