• Claudiu Manda scrie că procurorului i-au trebuit 6 ani pentru a descoperi „infracțiunea” și „infractorul”
  • Claudiu Manda a postat și mai multe documente prin care spune că își probează nevinovăția
  • Claudiu Manda: Domnul procuror arată eronat și nefondat ca am urmărit sa obțin pentru mine, pentru domnul Marin Ion și pentru PSD, un număr de 65 voturi

Europarlamentarul Claudiu Manda a reacționat pe Facebook, după ce DNA a dispus trimiterea lui în judecată. „Am aflat cu surprindere ca sunt trimis in judecată de „făuritorul de dreptate” de la Craiova”, scrie Manda.

Am aflat cu surprindere ca sunt trimis in judecată de către DNA, mai precis de către procurorul Jean Uncheșelu, „făuritorul de dreptate”, de la Craiova. Este cunoscut faptul ca cele mai multe dintre dosarele instrumentate de „harnicul” Uncheșelu s-au finalizat cu achitare mai curând decât cu condamnare (luând în calcul inclusiv perioada când beneficia de celebrele culoare din Justiție), cu alte cuvinte, de cele mai multe ori, pentru domnul procuror nu contează adevarul și probele, ci aparențele”, a scris Claudiu Manda pe Facebook, vineri.

El mai scrie că procurorului i-au trebuit 6 ani pentru a descoperi „infracțiunea” și „infractorul”.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Infractorul: Manda Iulian Claudiu. Infracțiunea’: ART 13 din legea 78/2000. În concret, sunt acuzat că mi-am folosit influența față de un director de instituție, Simcelescu Marius, director Agenția Județeană pentru Plăți și Intervenții Sociale (AJPIS), pentru a obține foloase necuvenite, constând în 65 de voturi pe care nu le-am luat, dar mi le-am dorit”, scrie europarlamentarul pe pagina sa de socializare.

Manda a postat și mai multe documente prin care spune că își probează nevinovăția.

Domnul procuror arată eronat și nefondat ca am urmărit sa obțin pentru mine, pentru domnul Marin Ion și pentru PSD, un număr de 65 voturi. La nivelul localității Bratovoiesti era un conflict între primar și viceprimar inclusiv legat de posibila candidatura din partea PSD, amândoi fiind membri PSD la vremea aceea. Încă din anul 2013, de când am devenit Președinte PSD Dolj, am spus public, și pot proba, că atât eu, cât și PSD vom susține la alegerile locale cât mai mulți candidați tineri, mai bine pregătiți, mai dinamici, lucru care s-a și întâmplat in foarte multe localități”, adaugă sursa citată. .

Europarlamentarul Claudiu Manda a fost trimis în judecată de DNA, vineri. Acuzațiile procurorilor

Europarlamentarul Claudiu Manda a fost trimis în judecată de DNA. Procurorii îl acuză că și-ar fi folosit autoritatea, când era șef al PSD Dolj, pentru a obține beneficii pentru partid.

Procurorii DNA l-au trimis în judecată pe europarlamentarul Claudiu Manda într-un dosar în care politicianul este acuzat că și-a folosit funcția politică pentru a obține bani, bunuri sau alte foloase necuvenite. În dosar mai apare și fostul șef al unei instituții din Craiova.

Conform unui comunicat de presă, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a celor doi inculpați.