• Codrin Ștefănescu l-a vizitat din nou pe Liviu Dragnea în penitenciarul Rahova.
  • Dragnea are o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare.
  • Fostul șef PSD ar putea ieși la vară.

Codrin Ștefănescu, fostul „locotenent” al lui Liviu Dragnea, i-a făcut o nouă vizită acestuia la penitenciarul Rahova. Ștefănescu i-a rămas loial fostului lider al social-democraților și a postat, sâmbătă, o nouă reacție după ultima sa vizită la Liviu Dragnea.

„Ieri am fost în vizită la Liviu Dragnea! Sunt trist și foarte îngrijorat! Și ca o concluzie, voi posta un text asumat de unul dintre cei care îmi scriu în mod constant. Se numeste Teodor Daniel și sună așa: ‘Speranțele și voturile multor români se află într-o celulă din penitenciarul Rahova!’. Punct”, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Dragnea ar putea fi eliberat la vară

Mai mult, fostul șef al PSD și al Camerei Deputaților are toate șansele să iasă anul ăsta din închisoare, chiar dacă pedeapsa e mai lungă. Posibil chiar la vară să se întâmple. Dacă ne uităm peste legislație și facem un calcul rapid, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, iar eliberarea condiționată poate fi dispusă în cazul pedepselor mai mici de 10 ani, dacă deținutul a executat cel puțin două treimi din pedeapsă.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Fostul președinte al Camerei Deputaților a fost închis în mai 2019, astfel că cele două treimi din pedeapsă se vor împlini în luna august. Dacă scădem de aici și zilele câștigate ca urmare a muncii prestate rezultă că termenul eliberării sale ar putea fi mult mai aproape.