• Cheltuielile de publicitate pe Twitter au scăzut cu 71% în decembrie.
  • Firma a consiliat compania de socializare în legătură cu achiziţia sa de către Elon Musk anul trecut.
  • Musk a încheiat în octombrie tranzacţia de 44 de miliarde de dolari anunţată în aprilie acelaşi an şi a privatizat Twitter.

Firma americană de consultanţă Innisfree M&A Incorporated, cu sediul în SUA, a dat în judecată Twitter la Curtea Supremă a statului New York, cerând aproximativ 1,9 milioane de dolari pentru ceea ce spune că sunt facturi neplătite, relatează Reuters.

Firma a consiliat compania de socializare în legătură cu achiziţia sa de către Elon Musk anul trecut.

Începând cu data de 23 decembrie 2022, Twitter rămâne în incapacitate de plată a obligaţiilor sale faţă de Innisfree în temeiul acordului în valoare de cel puţin 1.902.788,03 dolari”, se arată în plângere.

Recomandări

ANORA IA PALME D'OR LA CANNES
NICKI MINAJ, ARESTATĂ PE UN AEROPORT
RUSIA ATACĂ UN SUPERMARKET DIN HARKOV
NADAL, RETRAGERE SAU NU?
C.E. CERE SUSPENDAREA UNOR MEDICAMENTE
FANII LUI TAYLOR SWIFT DOBOARĂ UN GARD ÎN LISABONA

Twitter şi un avocat al Innisfree nu au răspuns imediat la solicitarea de comentarii. Musk a încheiat în octombrie tranzacţia de 44 de miliarde de dolari anunţată în aprilie acelaşi an şi a privatizat Twitter.

Luna trecută, Crown Estate din Marea Britanie, o afacere comercială independentă care gestionează portofoliul de proprietăţi aparţinând monarhiei, a declarat că a început o procedură judiciară împotriva Twitter pentru presupuse chirii neplătite la sediul din Londra.

Cheltuielile de publicitate pe Twitter au scăzut cu 71% în decembrie, arată datele unei firme de cercetare în domeniul publicităţii, în condiţiile în care cei mai importanţi agenţi de publicitate şi-au redus cheltuielile pe platforma social-media după preluarea de către Musk.

Băncile care au furnizat anul trecut o finanţare de 13 miliarde de dolari pentru achiziţia Twitter de către directorul executiv al Tesla au renunţat la planurile de a vinde datoria investitorilor din cauza incertitudinii legate de soarta şi pierderile companiei de social media, a relatat luna trecută Reuters.

Twitter a efectuat prima plată a dobânzii la un împrumut pe care băncile i l-au furnizat pentru a ajuta la finanţarea achiziţiei companiei de social media de către Musk anul trecut, a relatat Reuters luna trecută.