• Un băiat de cinci ani a fost găsit, descompus, într-un coș de gunoi dintr-o cameră de hotel, în Texas
  • Copilul ar fi murit în urma unui lovituri puternice la cap, potrivit autopsiei
  • Procurorii au stabilit că este vorba despre o crimă

Corpul lui Samuel Olson, un băiețel de cinci ani, a fost găsit în descompunere într-un coș de gunoi din camera de hotel a iubitei tatălui său din Jasper, estul Texasului, la 1 iunie, după ce a dispărut din data de 10 mai. Procurorii au stabilit că este voba despre o crimă.

Prietena tatălui, Theresa Balboa , în vârstă de 29 de ani, a fost reținută și acuzată de falsificarea dovezilor. Theresa a raportat dispariția băiețelului pe 27 mai, în timp ce se afla acasă, în Houston.

Procurorii au declarat că vor fi completate mai multe dovezi. Iubita tatălui s-a prezentat luni în instanță, în timp ce cauțiunea ei a crescut la 600.000 de dolari.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Bunica lui Samuel, Tonya Olson, a spus că l-a văzut ultima dată în viață pe 8 mai

El a fost văzut, ultima dată, de cineva din afara familiei pe 30 aprilie, la școală. Theresa a raportat dispariția copilului aproape o lună mai târziu.

Benjamin Rivera, un coleg de cameră cu femeia, l-a găsit pe băiat în pat, fără suflare și cu vânătăi. Împreună cu Theresa, ar fi mutat cadavrul în cada lor, unde a rămas în următoarele două zile, la ea acasă.

Bărbatul a declarat poliției că a cumpărat bandă adezivă și un coș de plastic pe 13 mai, înfășurând ulterior corpul copilului împreună cu Theresa, punându-l în coș și apoi mutându-l într-un dulap.

Mai târziu, au dus coșul de gunoi în camera 106 din hotel, dar bărbatul a fost atât de deranjat de mirosul emanat, încât a sunat anonim la o linie de tip CrimeStoppers pentru a anunța ce s-a întâmplat.

Oamenii legii au ajuns la fața locului și au găsit-o pe Theresa, dar și cadavrul copilului.

Martorii susțin că au auzit zgomote în casa groazei

Tiffany Schultz, în vârstă de 25 de ani, s-a mutat în apartamentul de lângă casa Theresei, la o zi după ce se crede că Samuel a murit.

„Era probabil 3 sau 4 dimineața, am auzit zgomote. A durat 10 sau 15 minute. Nu am mai auzit așa decât la animale, dar nu cred că ei aveau animale“, a povestit martora.

Părinții lui Samuel, Sarah și Dalston Olson, au cerut divorțul în ianuarie 2020, dorindu-și fiecare custodia copilului.